Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narancs223 kérdése:
Ti hogy birnátok ezt elfelejteni?
Figyelt kérdés
Röviden tömören.. férjemet rajtakaptam pár hónapja hogy másik nővel facebookon leveleznek és addig nyomoztam(lebuktattam) amíg rájöttem hogy találkoztak is és meg is beszéltek következő találkozót is erre én mondtam hogy ez érzelmi megcsalás ha nem is fizikai de hát kitudja ,mert mindent tagadott az utolsó pillanatig, beültek egy szórakozóhelyre miközbenén vártam haza "munkából,,(egy 4hónapos babával teszem hozzá..) elzavartam mikor kiderült azóta visszajött de egyszerűen néha megőrít ha belegondolok és teljesen elvesztettem a bizalmamat , nem tudom hogy lehet e így élni nem hiszek már benne ha mondd valamit... teljesen másképp gondolok rá azóta,és mondom is neki ha velem van baja mondja el ez nem megoldás hogy ilyet csinál és az benne a pláne hogy egy pici mellett ,komolyan és azt se mondhatja hogy elhanyagoltam szexuálisan mert még arra is hagytam energiát a gyerek mellett valaki volt így? Hogy lehetne elfelejteni ezt? Vagy sehogy....................2017. ápr. 2. 00:17
31/33 A kérdező kommentje:
De, nem ismerem csak a nevét tudom , de nem.mondott semmit se nekem
2017. ápr. 3. 21:03
33/33 A kérdező kommentje:
Elvileg nem,majd idővelderül ki minden ..😊
2017. ápr. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!