Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy birnátok ezt elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narancs223 kérdése:

Ti hogy birnátok ezt elfelejteni?

Figyelt kérdés
Röviden tömören.. férjemet rajtakaptam pár hónapja hogy másik nővel facebookon leveleznek és addig nyomoztam(lebuktattam) amíg rájöttem hogy találkoztak is és meg is beszéltek következő találkozót is erre én mondtam hogy ez érzelmi megcsalás ha nem is fizikai de hát kitudja ,mert mindent tagadott az utolsó pillanatig, beültek egy szórakozóhelyre miközbenén vártam haza "munkából,,(egy 4hónapos babával teszem hozzá..) elzavartam mikor kiderült azóta visszajött de egyszerűen néha megőrít ha belegondolok és teljesen elvesztettem a bizalmamat , nem tudom hogy lehet e így élni nem hiszek már benne ha mondd valamit... teljesen másképp gondolok rá azóta,és mondom is neki ha velem van baja mondja el ez nem megoldás hogy ilyet csinál és az benne a pláne hogy egy pici mellett ,komolyan és azt se mondhatja hogy elhanyagoltam szexuálisan mert még arra is hagytam energiát a gyerek mellett valaki volt így? Hogy lehetne elfelejteni ezt? Vagy sehogy....................

2017. ápr. 2. 00:17
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Jajj hagyjuk már a szexet félreértitek akkor így írom hogy megkapta tőlem azt is ,köszi a válaszodat , elég nehéz akárhogy is nézem
2017. ápr. 2. 08:26
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Én nem látom annyira vágzetesnek a helyzetet. Minden azon múlik, hogy a férjed mit akar. Azt látom, hogy nem vagy elveszett ember, ügyesen kiderítetted, honnan érkezik a veszély, és elég karakán is vagy, hiszen elzavartad, amikor lebuktattad. Beszélj vele, és kérdezd meg kerek-perec, hogy mit választ: veletek marad, vagy mást keres. Az őszinteséget is meg kell követelned, hogy beismerje, amit tett. Nincs jelentősége, hogy lefeküdt-e már a másik nővel. Nem azon múlik. Ha kifelé kacsingat a házasságotokból, akkor már csak idő kérdése, mikor teszi meg.

A kérdésedből látom, hogy van benned készség a házasságotok helyreállítására. Ha a férjed őszinte tud lenni hozzád, az segíthet a megértésben, és van esély a házasság megmentésére. Mindkettőtöktől munkát igényel, de sokkal jobb megoldás lenne, mint pici babával újrakezdeni. Nem kevesen vannak, akiknek már sikerült. Elfelejteni nem lesz könnyú, és legkevésbé gyors, de meg kell próbálni, hogy esélyt adj a visszarendeződésre.

A házasságok igen nagy százalékában volt már hasonló megingás, és az okos házastársak arról ismerszenek meg, hogy úrrá tudnak lenni rajta, és nem borítanak, kapkodva.

Persze az is meglehet, hogy menthetetlen a házasság. Ki kell deríteni.

2017. ápr. 2. 08:37
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

Nem értelek titeket komolyan.

Ha úgy is lenne, hogy nincs elég szex, "nincs lepippantava"

miért ez kötelező?ha nincs meg x szer,akkor mást kell megdugni, ill.lepippantatni magát???

Ez azért nem olyan, hogy ha az asszony nem ért rá főzni, rendelünk pizzát, vagy elmegyünk étterembe...

Ne mondjátok már, hogy ez a természetes...

Hogy a nőnek éjjel nappal, fáradtan, kisgyerek mellett is mindig kedve legyen kiszolgálni az "urát" mert ha nem ,jön a félrelépés, ami sokak szerint jogos...

Elfuserált emberek korcs véleménye....

Ha összeházasodtatok, van gyerek, akkor jóban rosszban,egészségben betegségben...

Nem egy lyukas zokni a párkapcsolat,amit rögtön elkell dobni, és újat beszerezni...

Undorító felfogás.

Kérdező,nem te vagy a hibás, akárhogy sugallják.

Szomorú,hogy a férjed randizik.Bár MÉG nem csalt meg valószínű, de a legjobb úton van arrafelé, innen már csak egy lépés.

Beszélj vele,és figyeld.

Én nem szoktam rögtön válást tanácsolni,de döntsd el, mennyit ér neked, hogy nem kell idegeskedned, nővel van e épp... vagy élsz a gyerekkel nyugalomban akár még más párt is találsz...

Írja ezt, egy harminc éve házasságban,és sok hullámvölgyet megélt 48 éves nő.

Csak azért írtam, hogy nem egy tv sorozatokon szocializálódott tizenéves osztogatja itt neked az észt...

2017. ápr. 2. 08:45
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó vagyok.Lassan pötyögtem a válaszom, közben érkezett egy válasz,amivel egyetértek,ez legalább értelmes hozzászólás volt.

Annyiban egészíteném ki,hogy ha látsz esélyt,próbáld meg vele új alapokkal.

De ha tagad, hőzöng, hibáztat,neki áll feljebb,nincs sok esély.

Nem tudom, hány évesek vagytok,hány éves házasságban.De ha még az elején,és fiatalok vagytok, gondolkozz ez azon, mi lesz később?

Tizen,- huszon, vagy még több éves házasságban már gyakrabban előfordul,hogy az egyik kifelé kacsingat, de még az elején... hát...:(

2017. ápr. 2. 08:50
 15/33 anonim ***** válasza:
19%
Bocs nem olvastam végig tényleg, de a sex hiány szokott lenni az elsődleges gond. Egy jó tanács, csinositsd ki magad, vegyél fel valami sexit, vigyél egy kis újdonságot a kapcsolatba, esetleg egy más szinű paróka is szóba jöhet, ha fekete vagy akkor mondjuk szőke. Nem rosszindulatból irtam az előbb se, egy pasi akkor megy félre ha valami hiányzik, unalmas, azt érzi elvan hanyagolva. 34F
2017. ápr. 2. 08:56
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek építőjellegűek voltak, próbál a kedvembe járni sokat dolgozik és sokszor vagyok egyedül a gyerekkel és ilyenkor eszembejut a dolog meg nem kaotam ésszerű választ hogy miért csinálta annyi volt rá a válasz pl:nem tudom, csak beszélgetni akartam valakivel de éreztem hogy engem kihagy pl az ilyen dolgokból pedig nem vagyok egy eldobandó nő... azóta ezzel a megszégyenítéssel"hogy elzavartam ez ráfért és huszonévesek vagyunk nem egy 10éves házassággal de még azt se tudom mondani hogy nem akarta a gyereket mert még akar és alug várta hogy megszülessen stb, csak én ha elvesztem a bizalmam nem hiszek többé ha akarok se de valahogy megpróbáljuk... csak mindig azthiszem hogy megint kezdődik újra minden
2017. ápr. 2. 09:02
 17/33 A kérdező kommentje:
Kedves 15ös , jó ötlet én is szeretek ám hirtelen felindulásból olyat mondani/írni.. ,valószínű hogy unalmas voltam, persze próbálok belevinni néha újdonságot a kapcsolatba mondjuk parókát pl nem próbáltam ki 😀csak tudod az elején mikor próbálz belerázódni az anya szerepbe nem ilyennel kezdem oké hogy van szex de fordított helyzetben sose bírnám megcsslni a másikat meg semmi hasonló 😕 mindenki más csak ennyire hogy lehet valakit félreismerni...??!!!.......
2017. ápr. 2. 09:15
 18/33 anonim ***** válasza:
14%
Ez a stílus. Csoda, hogy idáig melletted volt. Itt, ebben a stílusban írsz, gondolom otthon sem más a stílusod. Azért, azt még mindig nem írtad, hogy megcsalt. Kaptam már én is büntetést, jöttem haza később, vittem haza ismerős nőt, beszélgetek is nőkkel, de a páromnak eszébe nem jutna, hogy mind ezt azért, mert megakarom csalni.
2017. ápr. 2. 09:48
 19/33 Szergej55 ***** válasza:
19%
Leszarom, most már leírom. Ha egy férfi máshol keres szexelési lehetőséget, az azért van, mert otthon nincs. Ha pedig otthon nincs, az 99%-ban nem a férfi miatt van. Erről ennyit, te már most sem nézed őt semmibe, csodálom, hogy eddig kibírta melletted.
2017. ápr. 2. 10:08
 20/33 A kérdező kommentje:
Hát nem.tudom nektek mi bajotok az én stílusommal de pl nem.kötelessége egy nőnek eltűrni ha megalázzák és itt nem én vagyok a hibás mivel ha elolvasnád tudnád hogy nrm volt hiánya, legyél a helyembe mielőtt ítélsz ,nálatok tényleg az a normális hogy fűvel fával félre mint hogy a másikkal megbeszélnéd?... biztos ez az ideál a mai világba ezekszerint ... biztos én vagyok szarul nevelve ....
2017. ápr. 2. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!