Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha összeköltözés után ilyen gyógyszert találnál a párodnál?

Figyelt kérdés

[link]

Nem beszélne róla, csak látnád, hogy gyógyszert szed, és ezt a dobozt látnád nála.

Egyébként teljesen normálisnak ismernéd meg.

2017. márc. 31. 23:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, nem vagy őszinte ember!

Teljesen egyértelmű a válaszaidból, hogy te vagy az aki a gyógyszert szedi.

Ha velünk totál idegenekkel, teljes anonimitásban hazudozol, akkor mit várhat el tőled, aki veled akarja élni az életét?

Nálad nem az a legnagyobb baj, hogy skizó vagy, hanem, hogy alapban egy gyáva, sumák alak vagy!

2017. ápr. 3. 00:14
 22/25 anonim ***** válasza:

A férjem hónapokig járt utánam, mert nem akartam vele járni. Amikor beadtam a derekam és azt mondtam neki próbáljuk meg, rögtön elmondta, hogy van egy kis egészségügyi problémája. (nem pszichiátriai) Szóval rögtön a kapcsolat elején, igaz akkor már fél éve ismertem. De eldönthettem, hogy így is akarok-e járni vele. Nagyon becsültem az őszinteségét. Utólag kiderült anyósom el akarta hallgatni a dolgot. Hát rá viszont haragudtam érte.

Szerintem beszéld meg vele. Ha már összeköltözés is megtörtént, akkor jó tisztában lenni ezzel. Maga a betegség ne legyen túl riasztó, sokan élnek ezzel. Inkább ismerd meg a bajt, és döntsd el tudsz-e így élni vele.

2017. ápr. 3. 13:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Offolnám, mert lényeges információt hallgatott el, nem őszinte.
2017. ápr. 3. 14:31
 24/25 anonim ***** válasza:
na most én elmondom hogy mit tennék ha ezt látnám a páromnál. ha eddig nem volt vele semmi baj és nem merte elmondani, megkérdezném tőle mióta és miért szedi, és miért nem mondta el. őszintén megmondom hogy ha eddig nem volt vele baj, jár orvoshoz, rendesen szedi a gyógyszert, mernék alapozni rá. amennyire szeretem a páromat ez belőlem egy nagyobb fokú ragaszkodó odafigyelést váltana ki, hogy minden rendben legyen vele, hiszen szeretem őt. nem tudnám elképzelni hogy emiatt én elhagyjam őt, a vőlegényemet. gondoljon bele mindenki egy kicsit a helyzetbe, biztosan egyből kidobnátok se szó se beszéd a szerelmeteket? :)
2017. ápr. 3. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 Ha annyi ideig elhallgatta hogy közben már a vőlegényem lett, akkor még inkább nem tudnék benne megbízni többet. És elkezdenék gondolkodni, hogy milyen lényeges infókat hallgatotthatott el még előlem ezen kívül.
2017. ápr. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!