Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzi a barátnőm hogy eltartsam?
Már egy éve együtt vagyunk. Én már dolgozok ( idén nyáron mesterdiplomáztam), míg a barátnőm, még csak alapszakos szóval még 2-3 évig biztos h tanulni fog. Ezzel nincsen semmi baj.
Összeköltöztünk saját albérletbe, minden szép és jó kivéve az anyagiak. Ő mindent felezni akar. Én pedig simán el tudnám őt tartani, és nem kellene güriznie egyetem mellett. Mondanom sem kell így nincs sok egyéni megtakarítása(mert felemészti az albérlet és a megélhetés) ,illetve kevés időt van velem. Hiába mondom neki, hogy nem kellene albérletet fizetnie, max a rezsit felezzük (ha annyira szeretné). De nem enged, azzal az indokkal hogy ő engem anyagilag nem akar kihasználni és hogy nem akarja hogy eltartsam.
Viszont így pedig megszakad, hisz nehéz egyetemistának, dolgózónak, barátnőnek és háztartástvezetőnek lenni egyszerre. Kérlek tanácsoljatok valamit, mi a véleményetek a helyzetről?
25F (a barátnőm 20L)
1. ez tényleg jó ötlet :)
Kiveszem a részen :) mindig én vásárolok be ( ő megírja a listát :DD)
Főzök is ha úgy van
Én konkrétan megmondanám ilyen esetben a barátnőmnek, hogy egyenrangú társat szeretnék magam mellé, és nem kihasználni őt "Háztartásilag", tehát fogadja el, hogy többet csinálok a házimunkából, mint ő, nem pedig besegítek.
Elvégre, ha ő nem akar kihasználni anyagilag, nekem miért kéne "kihasználnom őt" ebben a másik esetben? Ugyanaz kb.
Bár elég szomorú, hogy magadtól ez nem jut eszedbe, és megállsz ott, hogy bevásárolsz meg néha főzöl.
Amikor nálunk volt ilyen, egy szó nélkül megcsináltam a legtöbb dolgot mire hazaért a párom, és nem izzéltem hogy jajj ő akarja, mert tudtam, hogy ezzel nagy terhet veszek le a válláról, hiába a neveltetés.
Nem "megszakad" - edződik a felnőtt életre. Az egy másik műfajú nő, aki arra vágyik, hogy eltartsák.
Szóval neked kell döntened, hogy el tudsz-e viselni egy önálló akarattal bíró igazi személyiséget magad mellett, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!