Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most azt várja, hogy eltartsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt várja, hogy eltartsam?

Figyelt kérdés

A kapcsoltunk elejétől tudom, hogy vannak adósságai a múltbéli hülyeségei miatt (játékgépezett, bulizott állandóan). Ezért már az elejétől az volt, hogy ha pl. elmentünk moziba mindegyikünk a saját részét fizette.

Munkahelyet váltott, itt most kevesebbet keres. Mivel sokat levonnak tőle, nem marad túl sok pénze. Újabban már a saját részét se akarja fizetni sehol, a kaját, a buszjegyet is énnekem kell neki megvennem. Azt mondja majd megadja, csak legyek türelmes...

Amikor szóbahoztam, hogy nekem ez így nem jó, akkor inkább ne menjük sehová ha nekem kell kifizetnem, nagyon felháborodott hogy nem is szeretem őt, nekem csak a pénzes pasik kellenek.

2013. szept. 24. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
De te vagy olyan ..... hogy ki is fizetted.
2013. szept. 24. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

nem fogok prédikálni, türjed csak és nézd el neki ezeket.

Én pasi létemre ha egy randi is van és lehet h semmi nem lesz a dologból akkor is fizetem a dolgokat, a komoly kapcsolatban meg javarészt én szoktam:)

2013. szept. 24. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, azt várja..
2013. szept. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!