Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ellenzi a barátnőm hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzi a barátnőm hogy eltartsam?

Figyelt kérdés

Már egy éve együtt vagyunk. Én már dolgozok ( idén nyáron mesterdiplomáztam), míg a barátnőm, még csak alapszakos szóval még 2-3 évig biztos h tanulni fog. Ezzel nincsen semmi baj.

Összeköltöztünk saját albérletbe, minden szép és jó kivéve az anyagiak. Ő mindent felezni akar. Én pedig simán el tudnám őt tartani, és nem kellene güriznie egyetem mellett. Mondanom sem kell így nincs sok egyéni megtakarítása(mert felemészti az albérlet és a megélhetés) ,illetve kevés időt van velem. Hiába mondom neki, hogy nem kellene albérletet fizetnie, max a rezsit felezzük (ha annyira szeretné). De nem enged, azzal az indokkal hogy ő engem anyagilag nem akar kihasználni és hogy nem akarja hogy eltartsam.

Viszont így pedig megszakad, hisz nehéz egyetemistának, dolgózónak, barátnőnek és háztartástvezetőnek lenni egyszerre. Kérlek tanácsoljatok valamit, mi a véleményetek a helyzetről?

25F (a barátnőm 20L)

2016. dec. 10. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Miért akarod tönkretenni őt? Ha elveszed tőle a megküzdés lehetőségét, elveszed tőle azt, hogy fel tudja mutatni, hogy igen, ezt én, csakis én hoztam össze, azzal azt a földöntúli boldogságot is elveszed tőle, amit a cél elérése okoz az embernek. Ráadásul ha elveszed tőle, az önbecsülésén is hatalmas csorbát ejtesz. Olyan nehéz ezt átlátni? Férfi vagy bazzeg, gondolkodj férfihoz méltóan. Logikusan.
2016. dec. 11. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Miquel, egy önbecsülését vesztett ember mellett sokkal könnyebb erősnek, jobbnak és hatalmasnak érezni magad és a férfiak ezt akarják. Ilyen egyszerű. Ha valóban segíteni akarna, akkor nem otthonmaradásra késztétené, hanem fogná magát és beszállna a hézimunkába. Az csak a kifogás, hogy a lány nem engedi, mert így nőtt fel.
2016. dec. 11. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk mind a ketten dolgozunk és egyetemre járunk. Plusz én ügye a házi munkát csinálom. Nincs patyolat, meg húú de nagy rend, de azért úgy okés. :D

Nekem is mondta a párom már, hogy el tudna tartani. De nem akar az ember lánya a másik nyakán lógni. Teher lenni. Még akkor sem ha mi már 8 éve járunk, és egyébként már eljegyzett. Meg amúgy strapabíróbbak vagyunk mint a pasik. Azzal tudsz sokat segíteni neki ha sokat szeretgeted, ölelgeted elalváskor. Néha adj neki egy szál virágot (pár havonta, random). Nekem a párom ezeket magától csinálja, és nagyon sok erőt ad.

Mondjuk mi nem felesben fizetjük a dolgokat, hanem ide adja nekem a teljes fizetését és kigazdálkodom belőle a dolgokat pl mind kettőnk tandíját, lakbért, cica gyógyszert, vagy ha szeretne valamit megvenni akkor azt, illetve teszünk félre is. Így jól lakik a kecske, és a káposzta is megmarad. :D

Az jó ötlet hogy tedd félre azt a pénzt amit oda ad. Mondjuk én nem nyaralásra pazarolnám el (mert az baromság), hanem mondjuk lakásra, esküvőre etc.. tenném el. Alap esetben nálunk se nyúlunk az én fizetésemhez (ami az éhenhalásra is kevés lenne amúgy).

2016. dec. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!