Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha összeköltözés után ilyen gyógyszert találnál a párodnál?
Nem beszélne róla, csak látnád, hogy gyógyszert szed, és ezt a dobozt látnád nála.
Egyébként teljesen normálisnak ismernéd meg.
A pszichés betegség is egy probléma a sok közül, ami meg is van oldva a gyógyszerrel.
Persze, van olyan, akinek a gyógyszer nem megoldás, mert vagy nem használ, vagy súlyosak a mellékhatások, és nem tudja szedni, vagy akkora adagot kell szednie, hogy teljesen le van szedálva.
De sokaknak sikerül jól beállítani, akkor miért baj? 2017 van, már sok ilyen betegséget tudnak megfelelően kezelni.
Aki ilyet szed, azt nem ismerném meg "egyébként normálisnak", mert nem az. Ha az lenne, már a kapcsolat elején elmondta volna a baját.
Az én férjem "csak" tikkel, de ezt éveken át eltitkolta, és csak a házasság után derült ki, amikor már terhes voltam. Sosem fogom megbocsátani ezt se neki, se a szüleinek, akik segítettek neki eltitkolni. Undorítóan aljas dolognak tartom ezt, az ember igenis játsszon tiszta lapokkal, és vállalja önmagát az első perctől, és adja meg a lehetőséget a másiknak, hogy eldöntse, akar-e ilyen párt magának.
Nem kell félni a mástól!
A cukorbeteg is szed gyógyszert.
Fiamnak gyermekkori iskolai bántalmazás után lettek tünetei...a skizofrénia alatt ne csak meggzakkant őrültséget feltételezzetek!
Izomfájdalom,görcsök,szorongás,
kisebbségi érzet,fáradékonyság,csökkent aktivitás stb.-ezekre is ilyen gyógyszert szed.
Működik vele",rendes dolgod fiú -de a gyógyszerszedés miatt szinte lehetetlen,hogy párkapcdolata legyen.
Még barátai sem pedig értelmes 21-éves.
Nem tudom, hogy most te az vagy, aki a gyógyszert szedi, vagy te láttad, de van egy olyan érzésem, hogy előbbi.
Ha így van, ne titkold el a végtelenségig, hanem ha már annyira és annyi ideje együtt vagytok, hogy összeköltöztök, mondd el neki, hogy neked ez a problémád van és gyógyszert szedsz rá. Ha tényleg szeret, megérti. Valamiért az emberek nagy része fél a pszichológiai betegségben szenvedőktől, aberrációnak tartják őket, vagy nem is tartják őket betegnek. Ezen kollektíve is változtatni kellene szerintem, de ne menjünk bele.
Ha te találtad meg, akkor ülj le vele beszélgetni, de ne letámadd, és éreztesd vele, hogy támogatod. Hagyd, hogy elmondja, miért tiktolta, majd mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!