Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon rossz ha ignorálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon rossz ha ignorálom a párom, ha haragszom rá?

Figyelt kérdés
Tehát nem válaszolok az smsre, nem veszem fel ha hív. Tegnap este csúnyán beszélt velem, úgy tűnik egyáltalán nem tisztel. Akkor nem szóltam semmit csak amikor be volt tervezve eljöttem, de azóta is igaz, hogy ideges vagyok miatta, de semmi kedvem beszélni vele. Ez nagyon rossz módszer arra, hogy lenyugodjak és utána normálisan beszéljek vele, majd elmondjam mi a baj?

2017. márc. 29. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezt nem kellett volna :) mondani, hogy beszéljen róla, meg ilyenek. Hagyni kellett volna csöndben, hadd duzzogja-idegeskedje ki magát és csak egy óra múlva megkérdezni, hogy mi baja? :)
2017. márc. 29. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Néha kell egy kis csend mielőtt a pár képes megbeszélni egy konfliktust. Majd mond el neki, de akkor, amikor már képes vagy higgadtan beszélni az érzéseidről. Én is így csinálom.
2017. márc. 29. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk ez beválik. Mindketten elég hirtelenek vagyunk. A kis "duzzogás" belefér, mert apróság esetén utána már nem rugózunk rajta feleslegesen, komolyabb dolog esetén meg ha sikerül lenyugodni, akkor hathatósabban lehet megbeszélni, egyébként csak vagdalkoznánk.

Szerintem tök jó, ha felismeri az ember az ilyen hibáit és megtanulja kezelni.

2017. márc. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!