Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon rossz ha ignorálom a párom, ha haragszom rá?
Figyelt kérdés
Tehát nem válaszolok az smsre, nem veszem fel ha hív. Tegnap este csúnyán beszélt velem, úgy tűnik egyáltalán nem tisztel. Akkor nem szóltam semmit csak amikor be volt tervezve eljöttem, de azóta is igaz, hogy ideges vagyok miatta, de semmi kedvem beszélni vele. Ez nagyon rossz módszer arra, hogy lenyugodjak és utána normálisan beszéljek vele, majd elmondjam mi a baj?2017. márc. 29. 14:54
1/13 anonim válasza:
Nő vagy? Akkor nem, áldás a férfinak ha a nő csöndben van.
2/13 A kérdező kommentje:
*22/L
2017. márc. 29. 14:54
3/13 anonim válasza:
Rossz hát. Mégis mit gondoltál? A dedóban szoktak így konfliktust kezelni! De már ott is elmondja az óvónő, hogy nem ez a megoldás. Gyerekes.
4/13 anonim válasza:
Ha elmultal 6 eves es kijartad az ovodat, akkor igen, gaz.
5/13 anonim válasza:
Hogy nyugodnál meg ha meg sem beszélitek?
6/13 anonim válasza:
Az enyém nem kap rétest estére, ha haragszom rá.
Kinek rosszabb? :3
21/L
7/13 anonim válasza:
Én inkább ilyesmit csinálnék és mondanék:
"Figyelj, tegnap velem csúnyán beszéltél és nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Kérlek a jövőben próbálj máshogy szólni hozzám, még ha ideges is vagy. Tudod, hogy szeretlek és tudod, hogy most haragszom rád, és megértem, hogy felháborodtál és emiatt olyanokat mondtál amit lehet később megbánsz, de szólni akartam, hogy én nekem ez nagyon rosszul esett. Lépjünk tovább, mert nem akarok többé mérges lenni rád."
8/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, lehet, hogy először magatokba is kéne néznetek, hogy miért kell az amúgy is ideges párotokat még cseszegetni is, és nem csodálkozni, hogyha utána csúnyán beszél.
9/13 anonim válasza:
# 8 Csúnyán beszélni háttértörténettől függetlenül is alpári szokás, alpári emberektől. Amúgy nem tudom, honnan a vérből vetted, hogy a kérdező cseszegette a párját.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem cseszegettem, épp ezért vártam volna egy normális hangsúlyt viszont is. Tudom hogy más felidegesítette, mondtam neki,hogy beszélhet róla ha szeretne de nem mondott semmit csak szid mindenkit és úgy szólt hozzám, ahogyan szerintem egy nő sem érdemli.
2017. márc. 29. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!