Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol arról, hogy egy férfinek nem szabad megosztania a párjával a valódi érzéseit, mert az a nő miatt a kapcsolat széteséséhez vezet?
Én nőként írom, hogy ami valójában kiábrándító, ha a férfi túlságosan azt érezteti, hogy érzelmileg teljesen ki van szolgáltatva nekem. Én szeretem, ha őszinték velem, az érzéseikkel kapcsolatban is, de mikor már azt éreztetik velem, hogy nélkülem kb. meghalnának, azt nem tudom elviselni. Ne én tartsam már egyben a férfit. Ne helyezzen rám ekkora súlyt, mert beleroppanok. Egy jónak induló, végül hamar végetérő kapcsolatomnak ezért lett vége anno, és nem szégyenlem. Tudtam, hogy nincs teljesen rendben a srác, segítettem is neki, ahogy tudtam. Sírt a karjaimban, de egy cseppet sem csorbult a férfiassága a szememben emiatt. Attól viszont igen, hogy a végére már tőlem várta a boldogságát, és képtelen volt az élet más területein helytállni, és harcolni. Ha nem lehettünk együtt pár napig, szinte zaklatott, hogy szüksége van rám, nem bírja nélkülem. Nem az irántam érzett szerelem kellett neki akkor, hanem egy biztos pont, egy menedék.
23L
Én is az őszinteség híve vagyok.
Ha tönkrement a kapcsolatod, akkor hidd el, hogy őszinteség nélkül is ugyanerre a sorsra jutott volna, csak akkor még fortyognátok is, hogy mennyit hazudott a másik.
Mi ez a nettó hülyeség már megint?
Persze, titkolja csak az érzéseit, ennek aztán nagyon sok értelme van!
A fallal is összejöhetne a nő, az sem mutat ki semmilyen érzelmet.
"5" vagyok......
Tudod a Nők néha feltesznek olyan kérdéseket amit maguk sem gondolnak át, olyan mintha saját magukat akarnák kínozni,mert ott legbelül pontosan tudják, hogy nem fog tetszeni a válasz.Ilyenekre gondolok:
Melyik partneredhez vonzódtál a legjobban?
Mi a véleményed arról a szőkéről? Látod mekkora mellei vannak?
Ügye milyen jó alakja van annak a Nőnek, nekem soha nem lesz olyan?
Szerinted fogynom kéne? Kívánsz még?
Szerelmes vagy még belém? Szerettél engem valaha?
Sok partnered volt mielőtt megismertük egymást?
Volt akihez hűtlen voltál....ha igen miért?
Sok kapcsolatod volt korábban? Melyik volt a leghosszabb?
Szóval mindegyik egy öngyilkos kérdés, nem lehet rá jól felelni. Aki a múltban kutakodik, vájkál, azzal nem érdemes foglalkozni,mert egyfajta megfelelés kényszere van.Lehet hogy így akar közelebbről megismerni, de ezzel csak öngólt rúg,nagyon rossz taktika.
Lássuk be, ha őszinte vagy, akkor szinte borítékolható hogy szétmentek, ha elhallgatod az igazságot vagy nem válaszolsz, akkor meg titkolózol és nem vagy őszinte.
40F
17# Ezeken szinte mindegyiken tul vagyunk a parommal es erzelmileg semennyire nem erintettek negativan a valaszai ;) Ha egy olyan kerdesre meg, hogy "szeretsz meg?" nem tudod oszinten ravagni, hogy persze, akkor meg sulyos problemak vannak a kapcsolattal. Mi beszelgettunk az exekrol es pont leszarom ha szoba kerulnek, erdekes tema neha es ennyi, a parom nem az exeivel van es nem is akar veluk lenni.
A munkahelyvaltas es a csaladi gondoknak sem kellene problemanak lennie, egyreszt, masreszt mondjuk nem ertem azt, aki oriasi dramat kepes egy munkahelyvaltasbol csinalni. (A csaladi gondok nyilvan mas tema, de az is jo esetben atmeneti problema.)
"18" reagálva
Lehet hogy Te éppen nagyon magabiztos Nő vagy, de tapasztalatom szerint abszolút nem ez a jellemző. Minden egyes barátnőm akivel belementem az exek kitárgyalásába és a kivel-hányszor-hogyan kérdésbe mindig negatívan sült el, szóval engem nem fogsz meggyőzni. Az a múlt, a jelenben élünk és éppen azon dolgozunk, hogy legyen közös jövőnk. Senki sem szeret azzal foglalkozni és magyarázkodni hogy mi történt a múltban.....ha sok partnere volt, akkor tapasztaltabb, ha szűz, akkor éppen ellenkezőleg,de mit számít ez? Semmit. Ennél csak fontosabb kérdések vannak az életben. Ha olyan dologról lenne szó, ami kihathat a másik jó hírnevére, állására(pl szexipar,börtön,stb), azt természetesen nem hallgatnám el, de a részletekbe már nem biztos hogy belemennék. Félre ne érts egyik sem történt meg, de ismerek olyan illetőt akivel igen és hidd el nem túl jó ajánlólevél.
40F
Szerintem ott aongd, hogy te "csodáltad" a nőekt. Nincs mit csodálni rajtuk, mint ahogy a féfiakon se. Emeberek vagyunk, nemünktől függetlenül, vannak olyan emberek, akiknek nem az ősznteség a párkapcsolat alapja, más meg csak így tud működni... szerintem a zsák a foltját. A volt barátom elvileg szerette amikor őszinte voltam, de valójában elég sokszor megsértődött azokon amit mondtam neki, ilyen a jelenlegivel még nem fordult elő. Szuper érzés, hogy ő sem hantázik és nekem se kell.
És nem tartom azért kevésbé férfinak, mert nehézségei vannak, mint ahogy ő se sz...rt a fejemre mikor munkában vagyg tanulással kapcsolatos problémáim voltak, én se sz..rok rá, hogy ha őt bántja valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!