Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit gondol arról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol arról, hogy egy férfinek nem szabad megosztania a párjával a valódi érzéseit, mert az a nő miatt a kapcsolat széteséséhez vezet?

Figyelt kérdés
Én régebben csodáltam nőket (azóta ez az illúzió szertefoszlott), és úgy voltam vele, hogy a tartós és kiegyensúlyozott párkapcsolat titka az egymás őszinte megbecsülése és a feltétlen őszinteség a másikhoz. Azóta a második pontot egész másképp látom. Amit tapasztaltam az életben az arra tanított, hogy ha túlságosan őszinte vagy egy nőhöz, magyarán kimutatod az érzéseidet beleértve azt is, ha bizonytalanná válsz (és ez fontos pont) valamiben, akkor azt ő ösztönösen is gyengeségként fogja értékelni, és ha ezek a momentumok szaporodnak, idővel elhagy/megcsal, kinek hogy tetszik. Ezen felül folyamatosan tesztel, hogy eléggé férfi vagy-e, és ebbe a hezitálás, nem azonnali döntéshozatal ha nem is rögtön szakításhoz, de oda vezet, hogy rögtön lelép egy nálad magabiztosabbnak tűnő palival. Már túl vagyok azon, hogy ezért utáljam a nőket, inkább egyfajta egykedvűség lett úrrá rajtam, mivel ebből fakadóan a szerelem sem más, mint pusztán az erőhöz való vonzódás leképeződése. Nemet és kort légyszíves írjatok a válaszban. 29/f
2017. márc. 29. 12:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

*gond

25/N

2017. márc. 29. 21:03
 22/22 anonim ***** válasza:
én eléálltam egyszer egy nő elé, és mondtam neki, hogy többet is el tudnék képzelni. Nem ijedt meg, másnap még ő keresett
2017. márc. 30. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!