Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol arról, hogy egy férfinek nem szabad megosztania a párjával a valódi érzéseit, mert az a nő miatt a kapcsolat széteséséhez vezet?
Van igazság abban amit mondasz főleg egy kapcsolat elején. Minden fiatal férfi színészkedik, meg van győződve arról hogy erősebbnek, keményebbnek kell mutatnia magát a valóságnál, ritka az ha felvállalja romantikus, gyengéd arcát.
Van olyan Nő akinek ez szimpatikus és valaki pedig kiábrándítónak tartja. Amikor tini voltam szinte mindent elmondtam az akkori partnereimnek, nagyon őszinte voltam, és lett is belőle probléma rendesen. Ha sokat beszélsz gyakran kicsúsznak olyan dolgok is szádon,amiket nem feltétlen kellett volna megosztanod a partnereddel, mert demoralizáló,mert nem rá tartozik, mert megingatja a bizalmát és még hosszasan sorolhatnám.
Volt pár veszekedésem az exemmel amiatt, mert nem mondtam el neki valamit ami szerinte rá is tartozott volna és emiatt hűtlenséggel és hazugsággal vádolt. Én úgy gondolom, ha valamit nem mondasz el partnerednek arra mindig jó okod van, és nem arról szól az őszinteség, hogy mindent kifecsegünk. Ami elhagyja szánkat az legyen őszinte és igaz, ha valaki addig provokál, hogy olyan dolgokat mondjak el amit nem akarok, akkor inkább urasan távozok. Mindenkinek vannak titkai, amit nem szeretne kiteregetni.....ellenben ha kitudódik, akkor nem szabad titkolni, mert a szennyest utólag nem lehet tisztára mosni, max együtt lehet vele élni.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!