Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezen problémák megbeszélése nem vezetett eredményre, szerintetek jogosan szeretnék kilépni a kapcsolatból?
Van egy viszonylag friss kapcsolatom, 3 hónapja tart, de már régebben is ismertük egymást. Már az elején is nehezen indult, mert folyton idöhiányra panaszkodott, hogy sokat dolgozik, meg több minden jár a fejében, napi problémák, jövöbeli tervei blabla. Aztán ez egy kicsit elfelejtödött pár hétre, örültem is, hogy legalább este van ideje rám (1-2 óra chat), mert máskor nem volt. Most viszont megint visszatértünk a kezdetekhez, ö nem igényli úgy a napi beszélgetést, mint én, és szinte azt érzem, hogy ez neki kényszer. Ha írok neki egyszer egy nap messengeren, nem is olvassa el órákig. És így mer a barátnöjének, a szerelmének nevezni, hogy nem is tudom elérni, ha bármi gond lenne. A problémát nem tudjuk megbeszélni, nem is érti, hogy mivel szeretem öt, jó lenne minél többet együtt lenni, nem pedig minél kevesebbet. Utálom állandóan azt hallgatni, hogy elfoglalt. Én is az vagyok, de rá mindig van idöm.
Mit gondoltok erröl?
Arra gondolsz, hogy amiatt nincs ideje rám, mert mással van elfoglalva?
Nos, nem kizárt semmi, messze él, de általában együtt fekszünk le aludni, eközben chatelünk. Persze hogy napközben mit csinál a munkán kívül, azt nem tudom pontosan, de én megbízok benne alapvetően.
A családjáról nagyon keveset tudok, még képen sem láttam őket (ő már látta legalább az én kis családomat képen), annyit mondott csak, hogy sokan vannak testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!