Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ezen problémák megbeszélése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezen problémák megbeszélése nem vezetett eredményre, szerintetek jogosan szeretnék kilépni a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag friss kapcsolatom, 3 hónapja tart, de már régebben is ismertük egymást. Már az elején is nehezen indult, mert folyton idöhiányra panaszkodott, hogy sokat dolgozik, meg több minden jár a fejében, napi problémák, jövöbeli tervei blabla. Aztán ez egy kicsit elfelejtödött pár hétre, örültem is, hogy legalább este van ideje rám (1-2 óra chat), mert máskor nem volt. Most viszont megint visszatértünk a kezdetekhez, ö nem igényli úgy a napi beszélgetést, mint én, és szinte azt érzem, hogy ez neki kényszer. Ha írok neki egyszer egy nap messengeren, nem is olvassa el órákig. És így mer a barátnöjének, a szerelmének nevezni, hogy nem is tudom elérni, ha bármi gond lenne. A problémát nem tudjuk megbeszélni, nem is érti, hogy mivel szeretem öt, jó lenne minél többet együtt lenni, nem pedig minél kevesebbet. Utálom állandóan azt hallgatni, hogy elfoglalt. Én is az vagyok, de rá mindig van idöm.

Mit gondoltok erröl?

2017. márc. 29. 10:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem fogalmaztam félreérthetően, de akkor mégegyszer.

3 nap alatt beszéltünk max.40 percet, ennyi. Semmi más esti csevej, semmi irogatás. Azt mondja mostanában, hogy este fáradt. A szerelmével való beszélgetéshez?:)

2017. márc. 29. 11:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak múltja sincs nagyon, jövője meg pláne...
2017. márc. 29. 11:52
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Ezt lassan ket eve x ezres tavkapcsolatbol mondom neked, hogy bizony elofordul, hogy a masik nem fog tudni ugy es annyit beszelgetni, amennyit az adott ponton igenyelsz, pontosan azert mert viszonylag kulon folyik az eletetek. Nalunk volt olyan hogy 3-4 napokig annyit tudtunk csak beszelni, hogy "jo ejt", mert o pl. ejjeli egykor meg dolgozott, en az egesz napos munka utan ugrottam neki mondjuk egy beadandonak, es kb. mindketten aludni vagytunk mar szerelem ide vagy oda. Ilyenek elo fognak fordulni, akkor is ha 20 kilometerre eltek egymastol.
2017. márc. 29. 12:05
 14/22 A kérdező kommentje:

#13 köszi.

Fogalmam sincs, h mit csináljak.

Most eléggé távol érzem magamtól, de szeretem, ezt tudom csak.

2017. márc. 29. 12:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
En azt tudnam tanacsolni, hogy nezd meg az egyutt toltott ido minoseget. Errol meg, ha jol emlekszem, nem irtal. Mennyi idot tudtok egyutt tolteni? Valoszinunek tunik egy-ket even belul az osszekoltozes (egy orszagban vagytok?)? Ha egyutt vagytok, akkor jo a kommunikacio, sokat nevettek, komolyabban is tudtok beszelgetni (vagy esetleg meg arra gondoltam, hogy egy harmadik nyelven beszelgettek es ezert is nehezkes a kommunikacio?)? Inkabb ezek alapjan merlegelj, mert a netes irogatas meg telefonalgatas eleg becsapos.
2017. márc. 29. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Mindig jönnek ezzel a két hülye szélsőséggel:

a dolgozó nő, meg a kikent plázacica.

Elárulom, hogy a kettő között is van élet.

Én egyetem mellett dolgozom, a páromra mégis van időm, mert akarom, hogy legyen rá időm!

21/L

2017. márc. 29. 13:30
 17/22 A kérdező kommentje:

#16: Igazad van teljesen.

Én nem is reagáltam arra a bizonyos kommentre, számomra értelmezhetetlen.

2017. márc. 29. 13:57
 18/22 A kérdező kommentje:

#15:

Az a baj, hogy sokkal többet vagyunk külön, mint együtt, ilyen egy távkapcsolat sajnos. Emiatt nemcsak azt kell néznem, hogy milyen a közösen eltöltött idő, hanem azt is, hogy pl. a tegnap este 11-kor küldött üzenetemet még nem is olvasta, pedig nem hiszem el, hogy azóta nem nyúlt a mobiljához.:-(

Amúgy igen, egy 3.nyelvet beszélünk.

2017. márc. 29. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor arra mindenkepp figyelj, hogy sokkal "effektivebben" kell kommunikalni, mert egyszeruen hiaba beszeled jol a nyelvet, lehet hogy amibol azt gondolod, hogy neked atjonne, neki teljesen mas informacio csapodik le belole (vagy ha szetszortabb tipus, akkor meg el is felejti ket nap mulva). Azt hogy az egyutt toltott idot nezd, azt azert javasoltam, mert pl. en is meg a baratom is tragikusan irogatunk a neten (talan a telefon jobb neha), tehat ha valamelyikunk ilyen pici lelkiismeretesebbek lenne, mint te, aki ezt igenis ennyire nezi es gondolkodik rajta, akkor mar valoszinuleg nalunk is sertodes lenne meg "jaj, biztos nem szeretsz". Holott csak annyirol van szo, hogy utalunk irogatni, telefonalni meg nincs mindig kedv, meg kulonben is van ezer dolgunk, es egyaltalan nem kovetjuk agyban, hogy "jo, neki most irok, mert o reggel irt", hanem dolgozunk, es van hogy csak rapillantunk a telefonra, es nyugtazzuk, hogy o irt. Vannak ilyen emberek (bar azzal egyetertek, hogyha a paromnak ez lenne az igenye ami neked, akkor megprobalnam magam megeroltetni, bar nem tudom meddig tartana a koncentracio ezekre a dolgokra), noben is ferfiban is, de ha egyebkent az egyutt toltott ido alatt azt latod, hogy szeret teged, akkor felesleges ezeken porogni. Milyen gyakran tudtok talalkozni? O milyen szarmazasu egyebkent?
2017. márc. 29. 17:05
 20/22 A kérdező kommentje:

Havonta tudunk találkozni pár napra, de ez változni fog reményeim szerint.

A barátom bangladesi-indiai muszlim. Lehet, ez is probléma, h nem igazán érti az európai nőket, egyszerűen nem tudok másra gondolni. Otthon náluk nem divat, hogy érzelmi biztonságot nyújtunk a nőnek, csak van és kész. De eddig velem nagyon normális és kedves volt, az utóbbi 3 napban viszont letűnt kicsit a térképről.

Mit gondolsz így ezek alapján?

2017. márc. 29. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!