Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem hisz el nekem semmit?
Figyelt kérdés
Önértékelési problémái vannak, erről tudok is. Nem hiszi el, hogy szeretem, nem hiszi el, hogy fontos nekem, nem hiszi el, hogy szépnek tartom. Emiatt sok probléma van és amikor ez szóba kerül, már egyszerűen érzem magamon a hidegséget. Rosszul esik, hogy szeretek valakit, de nem képes megérteni. Olyanokat kapok, hogy nem vagyok elég romantikus, ha meg változtatnék valamin, akkor az van, hogy az nem jó, mert kényszerből tenném..... 23/F 21/L2017. márc. 28. 09:35
22/22 anonim válasza:
Messze nem igaz, hogy semmit sem tudsz kezdeni az önbizalomhiányával. Én több esetben is megtettem, amikor arra érdemesnek találtam a kapcsolatot.
Első lépésben töltsétek le, és olvassátok el el Gary Chapman könyvét.
Ha megtudod, mi is az ő szeretetnyelve, akkor már sokkal hatékonyabban, számára hihetőbben tudod felé közvetíteni az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!