Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HA randizásról van szó, sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA randizásról van szó, sokan azt kérdezik, miért tennék épp velem. De én azt kérdezem, miért ne? Hisz nem veszthetnek semmit. Miért nem így gondolkodik a többség?

Figyelt kérdés
Egy része a nőknek így látja,ahogy én,és végül nem veszthetnek mást,mint egy órát az életükből,de ha össze jön,sokat nyerhetnek.A többségnek ez miért nem éri meg?
2013. ápr. 4. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb nőnek ott van a lista, hogy minek kell azonnal megfelelni... és ha valami nem stimm, mennek tovább :) Csak sajnos a prioritás a listán sokszor eléggé

meg van csúszva :)

2013. ápr. 4. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem szoktam randizni, de régen, amikor még vevő voltam ilyenekre, akkor se randiztam akárkivel.. Lehet csak egy óra, de miért kényszerítsem magam abba a helyzetbe, hogy egy óráig feszengjek valaki mellett.. Azért, azt elég hamar el lehet dönteni, hogy valaki bejön-e annyira, hogy rááldozzak egy órát.. Valószínűleg, aki egyből nemet mond, ilyet kérdez vissza, hogy miért pont veled annak nem jössz be. Szép dolog, ha valaki nem válogat, de azért ezt mástól ne várja el. Itt most nem nagy igényekről van szó, de normális ember se randizik mindenkivel. Igazad van, nem vesztünk semmit, de minek feszengjünk, ha úgyse jössz be.. L/23
2013. ápr. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!