Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért vált ilyenné a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vált ilyenné a párom?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, a párom 26 éves. Mindkettőnknek volt már rövidebb-hosszabb kapcsolata. 1 éve és pár hónapja már hogy együtt vagyunk, nem élünk együtt, de már a kapcsolatunk eleje óta naponta találkozunk, ugyanis a szomszédom. Ő egyedül él, saját lakással és autóval rendelkezik, teljesen önálló, határozott fellépésű egyén. Én még a családommal élek, szeretnék még iskolát végezni, hogy jobb munkahelyekre is bekerülhessek majd a jövőben. Kezdetben nagyon jó volt a kapcsolatunk, egész eddigi éveim során nem jöttem ki ilyen jól még senkivel. El tudtunk beszélgetni, viccelődni, elfogadtuk a másikat a hibáival együtt, a szexuális életünk is teljesen rendben volt - remekül kijöttünk. Ő már benne van a korban hogy családot alapítson, többször is mondta nekem, hogy nagyon boldog lenne, ha velem élhetné le az életét, s én viszonoztam is ezt az érzést. Folyton 12 órázik, éjszakás, nappal alszik. Én vezetem a háztartást, amiben csak tudok, segítek neki.

Minden napok, hetek leforgása alatt történt, én csak hónapok múlva eszméltem rá, hogy alig van szexuális életünk. Mindig fáradt, folyton azt sorolta, hogy kimerült, ez fáj, az fáj, most ez a baj, az a baj, ezért nem tudunk, azért nem tudunk... Nagy ritkán ha össze is jött, nagyon jó volt, majd a szex után szinte azonnal felém fordult s sokszor tett olyan megjegyzéseket hogy: "Na remélem most békén hagysz egy ideig..." Mikor már kezdtem mindezt unni, elkezdtem újítgatni. Beöltöztem, táncoltam, spontán letérdeltem elé, hogy kényeztessem, simogatni kezdtem nadrágon keresztül. De többségében mindig az fogadott hogy: "Jajj szívem..." és társai. Szemmel láthatóan nem tetszett neki, nem indult be. Azelőtt sem voltam egy bot, mindig csak a párjaimmal létesítettem szexuális viszonyt, de sosem volt rám panasz... Ezért is nem értettem, hogy mégis mi nem jó. Felfogtam, hogy sokat dolgozik, és kimerült. De én is fáradt voltam, és mégis voltak vágyaim. Aztán megpróbáltam vele beszélni minderről, a reakciója az volt hogy nem értem meg hogy mennyit dolgozik, és mennyire kimerül... Nagyon leteremtett, nekem pedig bűntudatom lett, hogy ennyire önzően viselkedtem, de később a barátaim is megerősítettek abban, hogy ez valahogy nem normális, természetellenes... Nyilván sokan gondolják azt, hogy megcsal, de ez lehetetlen. Tudom, mit csinál, nem titkolózunk a másik előtt, s mivel a szomszédom mindig hallhatom, láthatom, ki megy be hozzá. Egymás előtt lépünk be a fiókjainkba, látom az sms-eit, a facebookját, hallom amikor telefonál. Volt már hogy rákérdeztem, ő pedig mindenféle kiborulás nélkül közölte velem hogy miért csalna meg, minden rendben van, meg ha akarna akkor sem tudna félrelépni mivel sem ideje, sem ereje nincs egy másik nőre. De sajnos nem csak a szexuális életünkkel van probléma... Teljesen monoton az egész. Én takarítok, ellátom a közös állatkáinkat, bevásárolunk, döglünk a gép előtt... Ebből áll az a kevés idő amit együtt töltünk. Alig voltunk 1-2 helyen az elmúlt idő alatt. Többször felhoztam már, hogy legalább csak sétálni menjünk el, de mindig negatívan reagál rá. Legutóbb sikeresen meggyőztem hogy menjünk el sétálni, de a kivitelezése és a reakciója ismét tükrözte a hozzáállását. Ahol lakunk, nem messze van egy kis park-szerűség, annak is a saras, szemetes, elhanyagolt részén tettünk egy kis kört, majd hazafele nagy boldogan megjegyezte hogy: "Na legközelebb gondolom nem akarsz velem eljönni sétálni." Közöltem vele hogy nem, ezek után már nem. Mosolygott, azóta se beszélünk erről, már fel se hozom inkább. A stílusa is sokat változott, kezdetben (gondolom mikor még nagy volt a rózsaszín köd) rendes volt velem, végighallgatott, figyelt rám, most már jóformán minden nap mogorva, haragos, aztán egy kicsit rendes, kicsit poénkodik, de valahogy mindig olyan poénokat mond, amivel engem megsért, majd felháborodik azon hogy nekem ebben mi nem tetszett, majd cigizik, majd úgy tesz mintha mi sem történt volna, kicsit megint rendes, aztán ideges, aztán ismét mogorva... Ha bármire megkérem ami nagyon sürgős, vagy fontos most is készségesen segít, támogat is (a maga sajátos módján), mindig mondja hogy szeret, bókolni is szokott nekem olykor, szóval érzem és látom hogy szerelmes belém...

Próbáltam neki nagyobb teret adni hátha abból van elege, hogy mindig velem van, de akkor meg azt sorolta hogy hiányzom neki, mikor rákérdeztem hogy nem szeretne többet egyedül lenni, azt mondta nem, teljesen jó neki mellettem.

Az elmúlt időben egyre többet gondolok arra, hogy kezd kisiklani a dolog, amikor felhozom neki hogy igazából boldogtalan vagyok, nem vagyok sem szexuálisan, sem érzelmileg kielégítve, vagy elkezd magyarázkodni hogy ugyan mikor foglalkozzon velem, vagy megharagszik, nem tetszik neki.

Kérlek, segítsetek, mert nem tudom, mi tévő legyek... Egyes barátaim szerint már nem szerelmes, van aki szerint szimplán belesz*r az egészbe, mindenki mást állít.

Értelmes válaszokat szeretnék, nemet és kort kérek! Előre is köszönöm!

2017. márc. 22. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom (én is viselkedtem így): megcsal, vagy valaki màsba szerelmes.

31/N

2017. márc. 22. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szimplán elkényelmesedett.

A helyedben én egy konkrét időpontot közölnék vele, mondjuk 4 hónap. Ha ezalatt az idő alatt nem érzed magad boldogabban, akkor lehet jobb külön utakon.

28Nő

2017. márc. 22. 20:58
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ide az én válaszom lesz az egyik legértékesebb,viszont legszomorúbb is. Párommal másfél év után... szóval, nem volt kedvem a szexhez,vagyis volt,csak nem vele,fáradt voltam persze...de ha kívántam volna lefeküdtem volna vele de már nem volt hozzá kedvem. Azelőtt rendkívül jól megváltunk, jóformán együtt laktunk, családalapításról is beszéltünk minden... már nem szerettem úgy, mint azelőtt. Nem voltam szerelmes és már nem is érdekelt a kapcsolat. 23/F
2017. márc. 22. 22:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom alapján szerintem simán lehet, hogy tényleg a túlórák miatt van a probléma. Amikor nekem volt egy eléggé túlterhelt időszakom, akkor sírva fakadtam, ha megláttam, hogy valaki írt, hogy mikor megyünk sörözni. Ha a barátom felvetette, hogy menjünk ide vagy oda, akkor úgy éreztem, hogyha nekem most itt el kell mennem, akkor lehet, hogy inkább kimegyek Afrikába. Kétszer már felmentem repjegyet foglalni, csak aztán nem kattintottam a gombra. Arról nem is beszélve, hogy ki mit viselt el amiatt, hogy ennyire rossz paszban voltam...

Azért azt gondolom, hogyha ez az állapot tartósodik, akkor az nem egészséges, nekünk fél évig tartott és majdnem ráment a kapcsolatunk. Lehet, hogy meg kéne próbálni a 12 órázást lejebb venni egy kicsit, ha van rá lehetőség. Vagy kivenni egy hét szabit és megnézni, hogy javul-e a helyzet a végére. Ha igen, akkor valószínűleg nincs gond, ha nem...

2017. márc. 22. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 25N
2017. márc. 22. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem belesüllyedt egy pocsolyás mókus kerékbe. Az a baj, hogy ebből te nem tudod majd kirángatni, mert a komfort zónáján kívül esik, hogy extra erőfeszítéseket tegyen egy jobb munkára, amivel nem dolgozna annyit és rád is lenne ideje.

És maximum hónapok kérdése, és belefásulsz egy egyoldalú kapcsolatba, amiből inkább választod az egyedüllétet, mert még az is jobb lesz. Ő meg maximum fél évvel a szakítás után jön rá, hogy idióta volt. Vagy akkor se. A lényeg, hogy későn.

Kb ezt a forgatókönyvet láttam már nem egyszer... Biztatót nem lehet erre mondani.

25L

2017. márc. 23. 00:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ha midig 12 órázik éjszaka, akkor azt azonnal szüntesse be. 8 óra, max délutáni műszakban. be fogja darálni a folyamatos 12 órázás.
2017. márc. 23. 03:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szeret téged, akkor nem beszélne ilyen ocsmányul.

Apa is sokszor 10 orázott (fizikai meló), mégsem hallottam egyszer sem flegmázni anyával.

A párodnak jo feszültséglevezetéd vagy ennyi. Kell ez neked? Az exem aklor mondott ilyeneket, milor már nem szeretett csak gyáva volt szakitani, azt akarta, dobjam ki én.

Hát, ráfázott, mert megvártam, mig elhatározásra jut (három honappal az ideális időpont után)...

2017. márc. 23. 07:13
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Mintha rólam írtàl volna.

A baràtnőmmel 3 év együttélés utàn, kezdtem csak azt érezni, hogy ebbe belefàradtam.

Nem voltam bele szerelmes màr elég régóta nem. Nem foglalkoztam vele, elhanyagoltam. Sokàig próbálkozott, többet akart volna szexelni, újra azt szerette volna, ha együtt töltjük a kevés szabadidőnket, elmegyünk túrázni,kajálni,koncertre,színhàzba,moziba, többet beszélgetünk és szexelünk. Annyira nem érdekelt màr,hogy mit szeretne, egyszerűen nem akartam már őt! Kedveltem, de kiszerettem belőle, már másfél év után. Utàna fokozatosan romlott a kapcsolatunk. Sokat veszekedtünk, hasonlóan ezeket mondtam a páromnak. Fáradt vagyok, kimerültem és volt rà példa amikor megjegyzéseket tettem, és viccesre véve a figuràt többször is megbántottam. Sajnáltam őt, de valahol már nagyon nem érdekelt. Az exem azthitte, hogy csak ő van nekem, tényleg bízott bennem és nem voltak titkaink. Ezt hitte, de több nővel is lefeküdtem az évek alatt. Volt szexkapcsolatom is 4 hónapig. Mi pl tudtuk egymás facebook jelszavát is, be is szokott lépni a fiókomba, de nem találhatott semmit. Viszont ismerőseim voltak azok a nők akikkel amúgy dolgom volt. Fáradt voltam persze, sokszor megkértem,hogy most ne, mert halvérű vagyok, de ha kívántam volna akkor szexelünk és kezdeményezek. Néha megtettem, ritkán. Mert férfi vagyok és volt,hogy felállt, de más nők kielégítettek és a barátnőm semmit nem sejtett,pedig egy fedél alatt éltünk és ő eléggé szeretett "ellenőrizni". Egyszerűen csak voltam mellette mint a befőtt, untam, unalmassà vált, nem szerettem már, csak kedveltem, de nem mondtam neki. Aztán egy veszekedés soràn amikor nem dugtam meg és elégítettem ki rendesen, akkor kitálaltam. Sajnáltam, de...ez van.

Szerintem a barátoddal semmi baj nincsen, 90%hogy megcsalt már és nem szerelmes beléd.

24F

2017. márc. 23. 07:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkitől!

Sajnos a 12 órázást nem tudja csökkenteni, a környékünkön nagyon nehéz munkát találni, mindemellett itteni szinten nagyon jól keres, szóval nem tud váltani, 8 órákat nem dolgozhat mert a főnök nem engedi...

Tegnap már beszélgettem vele erről az egészről, azt mondta nagyon elszomorítja hogy boldogtalan vagyok mellette, majd közölte, hogy én vagyok az egyetlen vigasza az életében, de sajnos én is csak ideggel és feszültséggel járok az igényeim miatt is.

Megmondtam neki, hogy szerintem nem várok sokat, s ha neki ez már teljesíthetetlen akkor nagyon sajnálom.

Én csak azt nem értem, hogy ha már nem akar engem, nem szerelmes belém ahogy sokan is írtátok, miért nem közli egyenesen. Nagyon rideg ember, mindenféle meggondolás nélkül képes közölni nagyon fájó dolgokat, tehát nem értem, miért nem mondta eddig ha elmúltak az érzelmei..

Kezdeményező típus, az a fajta ember akinek ha valami nem tetszik, nem felel meg, akkor azonnali hatállyal szól.

2017. márc. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!