Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért mondta ezt a lány? Többi lent 21/F
azért rendes tőle h mellékesen rákérdezett...:v
tévedtél, előfordul
Ez nem a te hibád! Hogyha ki tudott volna alakulni a lányban a vonzalom, az kialakult volna úgy is, hogy nem vagy rámenős. Én legalábbis mindig úgy vagyok vele, hogy a férfi stílusa, kisugárzása az, ami elsősorban megfog, és ez alapján tudok vonzalmat is érezni. Az meg, hogy jól érzem magam vele, ahogy viszonyul hozzám, a kedves gesztusok, stb. abban "segítenek", hogy egyre jobban meg is szeressem, majd beleszeressek. De ha nincs meg a vonzalom, akkor nem tudok semmi többet elképzelni barátságnál, hiába érezzük nagyon jól magunkat együtt. Úgyhogy ha magamból indulok ki, akkor nem ronthattál el semmit, nem kellett volna rámenősnek lenned, stb., egyszerűen csak nem tud hozzád vonzódni a lány.
És félreértés ne essék - mielőtt bárki elkezdene "támadni" - , nem azt mondom, hogy annyira "fullosan" kellene kinézni a vonzalom kialakulásához, én például hiába néz ki valaki nagyon jól, ha nem tetszik a stílusa/modora, viselkedése, kisugárzása, akkor nem fogok hozzá vonzódni, nem alakul ki bennem a vonzalom. Ellenben egy tök átlagos férfi képes teljesen "megőrjíteni" is, ha annyira bejön a kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!