Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért mondta ezt a lány? Többi lent 21/F

Figyelt kérdés
Szóval egy régi osztálytársammal érettségi után tök jó lett a kapcsolatom, mindenhéten találkozgattunk, úgy mond "randizgattunk" mindkettőnk elég tapasztalatlan e téren, aztán beszèlgettünk és a vizsgaidőszak miatt nem tudtunk találkozni vagy 2hétig, mondtam neki, h hm az jó sok lesz, erre ő rákérdezett, h am most mit csinálunk, mondtam, h majd ezt személyesen megbeszéljük, aztán jött a szenvedés és csak kinyögtem végre mit is érzek, azt hittem, h minden flottul megy köztünk, de ő csak barátként tud rám tekinteni, furán jött ki, hiszen eszembe sem jutott, h ő nem úgy érez, mint én, esetleg van nála egy másik személy a képben vagy mi? :/ Kicsit nehezen mutatom ki az igazi oldalam, de vele minden természetes volt :(

2017. febr. 7. 23:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert nem szerelmes beléd. Sajna ezért
2017. febr. 7. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:

azért rendes tőle h mellékesen rákérdezett...:v

tévedtél, előfordul

2017. febr. 8. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
részvétem
2017. febr. 8. 00:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Lehet lehettem volna kicsit rámenősebb vagy nem is tudom, de nekem ő volt az első lány, aki igazán megfogott és nem akartam elrontani, vagy megijeszteni....
2017. febr. 8. 00:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar tőled komolyabbat, azon a rámenősség se segít...
2017. febr. 8. 00:14
 6/17 anonim ***** válasza:
"Vajon miért mondta ezt a lány?" De mit is mondott? Mert ez a leirásodbol nem derül ki.
2017. febr. 8. 00:16
 7/17 A kérdező kommentje:
"Én mint barát tudok rádtekinteni, de nem akarlak elveszíteni" megsemmisültem... neten beszélgettünk am
2017. febr. 8. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Ez nem a te hibád! Hogyha ki tudott volna alakulni a lányban a vonzalom, az kialakult volna úgy is, hogy nem vagy rámenős. Én legalábbis mindig úgy vagyok vele, hogy a férfi stílusa, kisugárzása az, ami elsősorban megfog, és ez alapján tudok vonzalmat is érezni. Az meg, hogy jól érzem magam vele, ahogy viszonyul hozzám, a kedves gesztusok, stb. abban "segítenek", hogy egyre jobban meg is szeressem, majd beleszeressek. De ha nincs meg a vonzalom, akkor nem tudok semmi többet elképzelni barátságnál, hiába érezzük nagyon jól magunkat együtt. Úgyhogy ha magamból indulok ki, akkor nem ronthattál el semmit, nem kellett volna rámenősnek lenned, stb., egyszerűen csak nem tud hozzád vonzódni a lány.

És félreértés ne essék - mielőtt bárki elkezdene "támadni" - , nem azt mondom, hogy annyira "fullosan" kellene kinézni a vonzalom kialakulásához, én például hiába néz ki valaki nagyon jól, ha nem tetszik a stílusa/modora, viselkedése, kisugárzása, akkor nem fogok hozzá vonzódni, nem alakul ki bennem a vonzalom. Ellenben egy tök átlagos férfi képes teljesen "megőrjíteni" is, ha annyira bejön a kisugárzása.

2017. febr. 8. 00:27
 9/17 A kérdező kommentje:
Mondta, h ne haragudjak rá, amire mondtam, h persze, ha nem hát, hát nem ez nem olyan amit lehetne erőltetni, de tényleg úgy jött le, mintha én is bejönnék neki, de tenyleg csak lehet h félt, h megbánt, fuh elég szánalmas az egész, ha így van...
2017. febr. 8. 00:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2017. febr. 8. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!