Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért mondta ezt a lány? Többi lent 21/F

Figyelt kérdés
Szóval egy régi osztálytársammal érettségi után tök jó lett a kapcsolatom, mindenhéten találkozgattunk, úgy mond "randizgattunk" mindkettőnk elég tapasztalatlan e téren, aztán beszèlgettünk és a vizsgaidőszak miatt nem tudtunk találkozni vagy 2hétig, mondtam neki, h hm az jó sok lesz, erre ő rákérdezett, h am most mit csinálunk, mondtam, h majd ezt személyesen megbeszéljük, aztán jött a szenvedés és csak kinyögtem végre mit is érzek, azt hittem, h minden flottul megy köztünk, de ő csak barátként tud rám tekinteni, furán jött ki, hiszen eszembe sem jutott, h ő nem úgy érez, mint én, esetleg van nála egy másik személy a képben vagy mi? :/ Kicsit nehezen mutatom ki az igazi oldalam, de vele minden természetes volt :(

2017. febr. 7. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad hülyén, MINDEN férfi azt hiszi, hogy jeleket kap.
2017. febr. 8. 01:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Sztem, korrekt volt csaj, hidd el, jobb mint ha hitegetne!

Fel a fejjel!

Lehet találsz olyat, aki jobban fog passzolni hozzád, és szeretni is fog.

Sose volt még, hogy ne lett volna valahogy! ;)

2017. febr. 8. 01:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Én még hozzátenném, hogy a jövőbe nem látunk.

Ez a lány most már tudja, hogy te mit érzel iránta, és ha csalódik, magányos lesz, még kereshet is. Erre persze nem lehet várni, de megeshet.

Az is pozitív, hogy legközelebb a vallomás könnyebben fog menni. :)

2017. febr. 8. 10:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos vagy nem sajnos, amint mondtam nehezen nyílok meg bárki felé... szóval nem tudom mikor lesz még egy ilyen ember az életemben, de már nagyon hiányzik valaki az életemből azt èrzem :/
2017. febr. 8. 10:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja igazad van, van mindenek jó és rossz oldala :)
2017. febr. 8. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Velem egyre gyakrabban esik ez meg és már nem is írok szinte senkinek nehogy meglássa a nemlétező jeleket. Nagyon szoktam haragudni és nem a másik személy érzései miatt, hanem mert kicsit elárulva érzem magam. Mikor már végre találok egy igazán értékes barátot és jól érzem magam vele, de nem szeretnék vele kapcsolatot 1000 okból kifolyólag, aztán kiderül, hogy csak azért barátkozott velem, mert tetszem neki és miután tisztázzuk, hogy nem kölcsönös, akkor már köszönni se képes. Pont tegnap beszéltem egy ilyen sráccal, csoporttársam és már jóban vagyunk másfél éve, most meg már oda fajult az egész, hogy ki akar kötözni, meg hagyjam azt a srácot, akivel most kavarok és legyek vele. Csalódás az egész.
2017. febr. 8. 10:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Hm megértem ezt az oldalt is elég bosszantó lehet, de azért gáz,ha tudja, h van valakid jelenleg és úgy próbálkozik, am lehet nála is barátságnak indult, csak időközben rájött, h hm kellesz neki:))

Csók am nem volt, nem éreztem, h eljött volna a megfelelő pillanat, de kézen fogva sétálgatás és nagy ölelkezések igen, nem hiszem, h ez nem egyértelmű jel a másiknak, (am lehet másnak ezek nevetséges dolgok XD de mondom, h egyikünk sem tapasztalt ezen a téren)

2017. febr. 8. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!