Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim elfogadnatok ha a párodnak fetisei lennének? 1. cipő, csizma 2. harisnya 3. bőrruhara, kesztyű 4. cigi 5. korbácsolás, taposás
Figyelt kérdés
Melyiket toleralnad?2017. márc. 21. 22:58
11/22 anonim válasza:
Nem fogadnám el.
Nekem sincsenek.
13/22 anonim válasza:
A harisnya egyedül az, amit bevállalnék ezekből, a többit sajnos nem - kivéve, ha nagy a szerelem, és nem akrja ezeket éjjel-nappal.
De ha nagyon erős a fétise, akkor tényleg csak a harisnya..
20/N
14/22 anonim válasza:
4 és 5ön kívül ezek nekem bejönnek. És az is ha a pasi megkötöz és uralkodik rajtam :P
15/22 anonim válasza:
egyiket se tolerálnám, szerencsére normál párom van
16/22 anonim válasza:
A cigit nem fogadom el. A többit csak akkor, ha élvezem
17/22 anonim válasza:
Egyiket sem. Nem jönnék össze ilyenekkel.
18/22 anonim válasza:
4-5 miatt szerintem szakítanék is, mert az holtbiztos hogy bele nem mennék, de nem szeretném, ha elégedetlen lenne...
A többi módjával belefér, ha ezek nélkül is képes felizgulni, meg élvezni, szóval ÉN izgatom fel, nem csak a rám aggatott göncök.
19/22 anonim válasza:
A taposàs korbàcsolàs màr nekem sem fér bele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!