Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasim felvette a nejlonharisnyámat?
Figyelt kérdés
Csak kiugrottam a konyhába, és mire visszamentem, benne volt. Aztán ahogy meglátott, gyorsan levette.2013. dec. 25. 00:09
1/25 anonim válasza:
Ha neked nem gond akkor nem tudom mi ezen olyan extrém.
2/25 anonim válasza:
amíg nem rúzsozza ki magát addig nincs
4/25 anonim válasza:
ejj ,de kis huncut pasid lehet :D :D ám sztem csak nyak felett lehet baja
5/25 anonim válasza:
Csak ha bele is fektette a kábelt.
7/25 anonim válasza:
Kíváncsi természet, ezzel nincs semmi baj :D
8/25 anonim válasza:
Egy lány nem mondaná ezt, hogy nejlonharisnya. Szóval hagyjuk már...
10/25 A kérdező kommentje:
nejlonharisnya... miért, hogy a tökömbe hívják? Az, amelyik vékony, és általánosban kötelező volt felvenni minden nagyobb ünnepek, a konyhás néni meg ma is hordja...
jó, nem tegnapi sztori, elég régi csak gondoltam közvélemény-kutatok egy kicsit.
2013. dec. 25. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!