Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasim felvette a nejlonharisnyámat?
Micsoda problémák! :)
Arra nem gondoltál, hogy esetleg fázni szokott, és felpróbálta, milyen lenne aláöltözetként? Vagy csak akart hülyéskedni, vagánykodni, de menet közben rájött, hogy bénán érzi magát benne? :)
Én egyébként nejlonharisnyát hordok, nekem barátnőm ajánlotta, hogy próbáljam ki, mert addig pamutharisnyát hordtam, és ha fűtött helyen voltam, mindig beleizzadtam. A nejlonnal nincs ilyen gondom, sokkal komfortosabb, nem izzadok bele, és nem is fázok kint sem. A jégeralsó megint nem jó, egy kritikán aluli ruhadarab, annál kényelmetlenebb nincs is, mert gyűrődik, nyom, beleizzadok, vizesen tart, szóval úgy szar ahogy van.
Szerintem a fentiek fejében érdemes volna a párod megkérdezni, hogy miért próbálta fel, mi célja volt vele, és nem e szeretné kipróbálni. Sok pasi hord már nejlonharisnyát, de sokan még mindig előítélettel néznek rá, és nem merik felvenni, sőt kipróbálni sem, mert azt hiszik, hogy ezen múlik a férfiasságuk. Szerintem meg inkább múlik azon, hogy ha alulöltözöttség miatt megfázik a férfiasság, akkor az tényleg árthat neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!