Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Nagyon kivagyok?!
Már 5 éve szőkére van festve a hajam, és pár hete elkezdett hullani. A párommal együtt élünk, neki is feltűntek a hajcsomók, és egyszer ilyet szólt:
"Okos haj elhagyja a buta fejet."
Ti mit csinálnátok? :(
Vissza akarok költözni anyáékhoz :(
lehet csak viccelt
mondjuk ha emiatt szakítasz, akkor menj csak...
és az nem is izgat, hogy hullik a hajad?
24F
ISTENEM XDDDD NEEEE! Könyörgöm ne!!!!!!
Mi lesz ha anya már nem lesz és te ettől sokkal durvább beköpéseket kapsz az élettől? :D
Jézusom, ilyenekkel mi is szívatjuk egymást a párommal de eszembe nem jutott volna, h ilyesmit bántásból mondana, csupán "illik" a szituba :D :D
Atyavilág, szerintem higgadj le és nem kell mindjárt anyuci szoknyája alá bújni. Amikor elköltöztél akkor nem sírtál anyuci után?
Nem kamu. :(
A legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, hogy így megbántsa a pasija!
Wow, ezen kiakadni, megbántódni? Komoly mimóza lehetsz :D
Én egy ilyen kommenten max jót röhögtem volna, de mi elég gyakran ugratjuk így egymást a férjemmel mindenféle rossz szándék nélkül, csak ilyen szarkasztikus, ironizálós, csipkelődős a humorunk.
Ha tényleg sértő, bántó szándékkal mondta, akkor más a helyzet, de ha ez csak egy félresikerült vicc volt, akkor komoly bajok vannak a kis szőke fejedben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!