Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön alvásból veszekedés lenne mi legyen most?
Mostanában nagyon rosszul alszom és gyakran felébredek az éjszaka közepén utána meg vissza aludni sem tudok egy ideig, forgolódom, nézem a plafont és nem tudok aludni. Ami még ennél is súlyosabb problémàm, hogy a baràtom ràm mászik az este és ha felkelek akkor így ő is felkel és el akar altatni, visszahúz magához, de nem tudok aludni és kikell kelnem az àgyból. Ő meg jön utánam és kérdezi, hogy miért nem tudok aludni, mi a gond, menjek vissza az ágyba, ő màr hulla fàradt, de én is menjek.
Két nappal ezelött este ugyan ez történt, de a párom kicsit felemelte már a hangját. Szóltam neki, hogy menjen aludjon,de nem ment. Fel ajánlottam neki, hogy beköltözöm a mellettünk lévő kis szobàba és ott leszek, akkor nem fogom felébreszteni többet. Szegényen látszik mindig, hogy ő bizony tudna aludni és leragadnak a szemei, sajnálom őt és ezért jöttem a külön szobába költözéssel, de kiverte a balhét. Hatalmas ellenkezésbe kezdett, neki szüksége van rám, felháborodott és rendesen berágott rám emiatt. Nem akar nélkülem aludni menni, màr megszokta, hogy vele alszom és tényleg hülyén nézne ki ha ezentúl minden szex után át sétàlnék a màsik szobába, de mi mást tehetnék? Sikerült megbántanom, pedig nem akartam csak egyszerűen utálom már, hogy lohol utánam, aggódik és ha felkelek ő is felébred. Mindig kanál pózban alszunk, mire leszedem magamról a nehéz karjait, és lelököm a lábát a derekamról felébred.
Most mit csináljak szerintetek? 😞
Ha külön szobába àt cuccolnàk ma, akkor tuti kiborulna és azóta csak öljük egymást. 3-4 óràt fél álomban töltök, de aludni képtelen vagyok, felébredek, forgolódnom kell.
L
A titkolózás, gyanavást szül, ami el is vezet a bizalmatlansághoz, ami a szakítás vagy rosszabb esetben félrelépés kapuja.
Saját példán tanultam meg, mivel én is sok dologban titkolóztam így. Hiba volt. Súlyos hiba.
Ismerős gondolatok, én is pontosan így álltam hozzá.
De sebaj, Te is a saját bőrödön tapasztalod majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!