Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy változtatni kéne a kapcsolatunkon?
"szerelmes voltál belé" Voltál... vagy még mindig vagyis ahogy végül írtad már nem?
Sajnos ezt mindkét embernek akarnia kell, nekem úgy tűnik, te szereted őt és szeretnél vele lenni, de ő nem akar már igazán veled lenni.
szerintem olyan mintha rá akarnád erőltetni magad.
Ülj le vele ha lehet..ha még hajlandó rá, és mond el mit érzel, és ha ő nem így van ezzel, akkor nem sok értelmét látom.
Ha csak egyikőtök akarja igazán az nem elég.
Nagyon hasonló a szitu nálunk is.
Hosszú évek óta együtt vagyunk. Nagyon szeretem de inkább testvérivé szelídült a dolog. Már a szexet sem kívánom (nem vele van bajom, csak simán eszembe se jut vagy idegesít ha csináljuk).
De elhagyni nem fogom. Ha valakinek van ötlete hogyan rázhatnám fel a dolgot akkor szóljon.
" de inkább testvérivé szelídült a dolog"
Aaahhhaaa...szóval te a testvéred mellett akarod le élni az életed?A testvéredel akarsz lefeküdni?A testvéredtől akarsz gyereket/gyerekeket?
Sosem értettem az olyan embereket mint te.Nem szereted mint férfit,nem akarsz vele lefeküdni...ennek mi értelme?De most komolyan?
Te így akarod leélni az életed?
Éretlen vagy és buta..szerinted majd fogod őt kivánni ezután mert egy tündérke majd szerelmet varázsol közétek?
Vagy te életed végéig ki fogod bírni szex nélkül?Vagy azzal akarsz lefeküdni akit szinte úgy szeretsz mint a testvéredet?
Elárulom neked...ez már sehogy sem lesz jobb.
Gyerek vagy még és naiv.
Az a szomorú, hogy kapcsolatfüggő vagy, ahelyett, hogy kilépnél a langyos szarból inkább még mélyebbre túrsz benne, hátha kibékültök, vagy jobb lesz.
Megsúgom: NEM lesz, ideje összekapni a tökeidet és szakítani vele.
Lány vagyok úgyhogy lègyszíves ne sérts meg azzal hogy a nemlétező tökeimet emlegeted, és ne beszélj velem ilyen undoritó stílusban (illetve szavakkal...)
Nem vagyok kapcsolatfüggő, csak szeretném helyrehozni a kapcsolatomat, egyesek ragaszkodnak a meglévőhöz ahelyett hogy egyből feladnák és újat keresnének, és én ilyen vagyok sorry...
"Nem vagyok kapcsolatfüggő, csak szeretném helyrehozni a kapcsolatomat, egyesek ragaszkodnak a meglévőhöz ahelyett hogy egyből feladnák és újat keresnének, és én ilyen vagyok sorry..."
De a kapcsolatod egy rakás sz@ r nem érted??
És igen,te kapcsolatfüggő vagy + még gyáva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!