Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes érzések?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudok dönteni. Van egy párom, akivel 5 éve együtt vagyunk és összeköltöztünk. Viszont még előtte megismerkedtem interneten egy férfival. A távolság miatt nem alakult ki kapcsolat, vagyis szerintem. Aztán jött a párom és elhalványult így az érzelem. Titokban még a kapcsolatunk elején is beszélgettem vele. Majd elbúcsúztam tőle és vége lett. 1,5 év múlva megtalált facebookon. És hát megint elkezdtünk beszélgetni. De most már nyilván nem úgy, mint régebben. Semmi nyoma nem volt annak. Havonta egyszer-kétszer beszélgettünk. Semmi komoly... Aztán összevesztem a barátommal és feltörte a facemet, ahol megtalálta a beszélgetést és kiakadt. Semmi erotikus írás nem volt benne, sem arra utaló gondolat, hogy mi régen beszéltünk. Nagy veszekedés lett belőle, lehordta mindennek és kaptam, hogy miért tartok fent egy több éves ismertséget főleg vele... erre letiltotta. Én pedig felszabadultam. Jobb lett a kapcsolatunk a párommal. Viszont néha azért hiányzik és tényleg szeretném, ha még tudnánk beszélgetni. De úgy érzem, hogy ez csak a kapcsolatunk rovására menne a párommal. És megint csak rosszabbodna, ha visszatérne az életembe a régi ismertség. Ez amúgy is olyan huza-vona volt, messze lakunk egymástól, amolyan plátói szerelem volt. Bár ezt soha nem közöltük egymással, mégis így volt. Most pedig nagyon jó minden és nincs "kisördög", aki miatt veszekedés volt.

Szerintetek is jól lett elsimítva a dolog? Ti mit tennétek?

2017. márc. 5. 22:12
 1/5 A legrosszabb ***** válasza:
0%
Milyen rendes a párod, gondol egyet, feltöri a FB-od, beleolvas a leveleidbe, majd kedvére tiltogat. Mindezt gondolom tök higgadtan. (Irónia.) Te meg bekakiltál tőle, nagyon úgy látom. Mindezek után, hogy megszabadultál ettől az ismerősödtől, fellélegeztél, és még a kapcsolatod is jobb lett. :o Gondolom, a pasikád tök jól néz ki, esetleg van még egy vadonatúj, 12 milliós BMW-je is, mert különben egy tökátlagos srácot úgy rúgtál volna páros lábbal pіcsán, hogy csak úgy zörögtek volna a golyói. A következő lépése mi lesz, ha rámosolyogsz egy férfiismerősödre? Ki fog belezni? Fellógat a lámpavasra? Hm? Igaz, megteheti, valószínűleg elég sok mindent elnézel neki. Eddig őt ekéztem, most téged foglak, csakhogy objektívak, pártatlanok maradjunk. Szóval te meg aztán rendesen megéred a pénzed, öt éve együtt vagy a fasziddal, mégis sóvárogsz valaki más után. Ha összeveszel a bikáddal, máris rohannál a másodhegedűs ölébe belecsücsülni, ha a távolság nem lenne akadály közöttetek. Szép, bravó. Ilyen egy tökéletes kapcsolat: az idegbeteg és a hűtlen. :D Na ezért nem akarok én soha párkapcsolatban élni.
2017. márc. 5. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Legalább megmondhattad volna az illetőnek hogy miért lett tiltva.

Amúgy ha a pasim ezt csinálná (feltör és tiltogat, közben ordibál) lehet ki is rúgnám... De hogy nem mosolyognék hálásan, az biztos.

Szerintem nagyon ural téged, ez nem normális

2017. márc. 5. 22:52
 3/5 A kérdező kommentje:
A barátom egy átlagos férfi, együtt építettük fel, amink van. Aki jobban áll anyagilag, az én vagyok. És nekem ő az első barátom. Emiatt is nehéz elszakadni. Egyébként 25 éves vagyok.
2017. márc. 5. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

10 ev mulva azt fogod eszre venni h nincs egy szal ismerosod sem nem hogy baratod !

De lesz egy szociopata parod aki nyakra fore korlatoz !

Ezt akarod ? Mert jo uton haladsz fele!

2017. márc. 6. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
FELTÖRTE A FÉSZED? És még az üzeneteidet is elolvatsa??? Tiltogatott??? :O Te meg még vele vagy? Anyukám... Tudom, az első kapcsolatból baromi nehéz kilépni akkor is, ha más erre buzdít. Én is hónapokig tűrtem, hogy a párom reménytelenül tojik rám... De ha csak egyetlen jó tanácsot kéne megfogadnod a hónapban, akkor az legyen az, hogy ilyennel nem szűröd össze a levet. (És igen, az a te részedről is szemét dolog volt, hogy beletörődtél a tiltásba és a másik csávónak semmi se lett elmagyarázva...)
2017. márc. 7. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!