Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan érdekes, hogy itt mindenki úgy tudja osztani az észt, hogy milyen egy normális kapcsolat, hogyan kéne viselkedni, a valóság pedig még véletlenül sem ezt tükrözi. Miért? :D
Azért van ennyi rossz kapcsolat mert az emberek nem tudják mikor rossz egy kapcsolat.
Nekem nincs senkim, de ismerek két csaj is, aki nem volt hajlandó beismerni hogy már rég ott kellett volna hagyni a pasit (az egyik szerencsére megtette azóta).
Ha neked sikerült megtalálni az igazit akivel jól összeilletek, akkor csak gratulálni tudok.
Mi többiek keresünk tovább :D
Az emberek többsége alkalmatlan egy komoly és érett kapcsolatra. Nem véletlenül történik annyi megcsalás, válás. Az itteni legtöbb kérdezőnél meg nem nehéz jobban tudni, mert tényleg defektesek. "Xy nem akar tőlem semmit, mit tegyek?" "Xy-ont megcsaltam 10-szer, de amúgy szeretem. Mit tegyek" És naponta érkező rengeteg, hasonló kérdés... Az itteniek többsége frusztrált. Anno segítő szándékkal jöttem az oldalra. Ma is próbálok, de minden egyes alkalommal, amikor feljövök, látom, hogy felesleges. Itt szint mindenki csak a frusztrációját vezeti le és önigazolást vár. Nem valódi segítséget.
Nekem csak 7 éves kapcsolatom van, 24 vagyok, mégis a fejem fogom, hogy felnőttek miket írnak! :D
ja, mások dolgába könnyebb okoskodni mindenkinek, nem vetted még észre? :)
én azért szeretem ezt az oldalt, mert találok mindig egy nagyobb lúzert, mint amilyen én vagyok, pedig én is az vagyok eléggé, és ettől jobban érzem magam. :) Ez a beismerések fóruma úgy láttam. :D
A laptop előtt ülve, higgadtan mindenki tudja a helyes választ, akinek van egy kis józan paraszti esze. A probléma nehézsége az elmélet való életre való alkalmazásában rejlik.
Például nekem van egy téma, ami valahogy mindig felidegesít, és teljesen ki tudok jönni a sodromból, ha valaki leáll vitatkozni velem azzal a témával kapcsolatban. Magamban mindig megfogadom, hogy a következő alkalommal nem megyek bele a vitába, nyugodt maradok, stb. De mire ez eszembe jutna, általában már annyira ideges vagyok, hogy képtelen vagyok betartani.
Ugyanez a helyzet a párkapcsolatosdival. A párkapcsolatban van egy probléma (túlzott féltékenység, sértődések, viták apróságokon, stb.), a felhasználó feljön, felteszi a kérdést. Mi megmondjuk, mit kéne tennie a követekező hasonló szituációban, amit egyébként legtöbbször amúgy is tud magától, de mire a tanácsainkat megfogadhatná, teljesen más idegállapotban lesz, és egyszerűen nem tudja visszafogni magát. Ugyanez a helyzet akkor, amikor valaki egy kapcsolatban folyton csak ígérget, de sosem tartja be: a beszélgetés pillanatában, amikor még csak elmélet, teljesen komolyan gondolja, de a valódi szituáció már más helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!