Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telefonomba talalt a fiu baratommal kozos kepeket, mikor fog megbocsajtani nekem?
Azt hiszem minden elszurtam :(
A telefonomon nincsen biztonsagi kod. Otthon voltunk a szerelmemmel es a telefonom kiakarta kapcsolni a biztonsagi uzemmodot. De utana kicsit "kotoraszott" benne. Megnezte a zeneimet stb. Kozben kimentem a konyhaba enni. Aztan kesobb odajott a baratom es a pultra csapta a telefonomat. A fiu baratommal keszult kepeket nezegette. Ez nem volt titok, csak mosolygunk egymas mellett vagy atolel, de egy csomo kep mar regebbi. :( Nagyon rosszul esett neki,hogy a fiu baratommal ennyi kepem volt es mindenhol vigyorgunk es kozel vagyunk egymashoz. Mi elotte nem nezegettuk egymas telefonjat es en nem raktam fel ezeket a kepet pl a facebookra, csak a parommal keszult kozos foto van fennt meg 3 magamrol. De ez ot nagyon zavarta oly annyira,hogy megkerte tuntessem el ezeket a fotokat a telefonomrol. Mondtam neki,hogy nem! Mert emlek. Erre megharagudott es mostanaban alig szol hozzam, lepten nyomon a fiu baratomat hozza fel, hogy mi milyen joban vagyunk, miert nem mondtam,hogy annyira joban vagyunk,hogy puszi, oleles is szokott lenni stb. :( Tenyleg nem csaltam meg ;( Es nekem nem jelent semmit a fiu baratom. Ot csak szeretem es fontos nekem. De a parom sokkalta fontosabb es en bele vagyok szerelmes :( de a parom azt mondta, hogy tartsak tavolsagot es kevesebbet talalkozzak a fiu baratommal, mert ezt nem turi el es nem gondolta volna, hogy rajta kivul massal is fenn tartom ezt az intim viszonyt. Oleles es puszi. Nem kellenne eltuloznia. Egyszeruen nem hiszi el, hogy ez csak baratsag es nem tobb ;( Mult heten amikor mar azthittem megbekelt es majdnem szexeltunk akkor azt mondta, hogy nem erdemlem meg ot, inkabb konnyit magan. A hetvegen meg amikor otthon voltunk este akkor csak nezett ram es lattam rajta,hogy letort es szomoru ;( Csalodast okoztam neki. Pedig elkepesztoen szeretem a szerelmemet.
Szerintetek mit tegyek,hogy megbocsajtson nekem? Nyilvan csokkentettem a fiu baratommal valo talalkozast. Tudom, hogy szeret a parom es ugy nez ki mintha szenvedne es teljesen bizalmatlanna valt velem szembe ;( Amikor magyarazkodtam neki, hogy ne gondoljon semmi rosszra mert teved..akkor nagyon mergesnek lattam ot :(
Mit tehetnek?
L
Ez róla szól!
Önbizalom hiánya van. Sokkal egyszerűbb téged idomítani mint magával foglalkozni.
"Szerintetek mit tegyek,hogy megbocsajtson nekem?" - de mégis mit????
Nem csináltál semmi olyat, tárolsz pár kedves képet, ez vagy te.
Így ismert meg, így kezdtetek járni... akkor most mi a tök baja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!