Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Átmegyek, csak előtte van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Átmegyek, csak előtte van egy kis dolgom. " Aztán nem mondja el, hogy mi dolga van, ezen jogosan lehet kiakadni?

Figyelt kérdés

Közli, hogy kis dolga lesz, mielőtt átjön, nem szól bele a találkozásba, nem csúszik a "kis dolga" miatt semmi, csak közli. Aztán érdekel persze, hogy mi az a kis dolog, és nem mondja el. "Nem fontos." "Mindegy."

Mit reagálnátok erre? 2 hónapos kapcsolat. Eddig sosem volt ilyen.

2017. márc. 20. 15:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak tudod egy kapcsolatot az elejen is komolyan kell venni ahhoz, hogy ugy erezze az ember, erdemes folytatni hosszu tavon :D
2017. márc. 20. 16:07
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadni eleve megalázó bármin. Én szeretek higgadt és nagyvonalú lenni.

Én a helyedben nem idegeskednék, nem követelőznék és nem aggódnék. Egyszerűen elmondanám neki, hogy ha már így megemlítette, akkor nyilván érdekel a dolog, és így egy kicsit zavaró, hogy utána meg terel és nem mondja el. Azt is mondanám, hogy természetesen nem akarom számon kérni rajta, hogy pontosan mit csinál, de arra kérném, hogy ha nem akarja elmondani, akkor ne is említse meg, hogy ne kelljen gondolkodnom rajta.

Ennyi, el van intézve. Egyszerű, határozott, de kompromisszumkész. Nem kell egy ilyen semmiségen így rinyálni.

2017. márc. 20. 16:11
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
A felügyeleted alatt létező nőszemély érdekében remélem minél előbb megszűnik a köztetek lévő viszony.
2017. márc. 20. 16:11
 24/27 anonim ***** válasza:
19%
Pár év és chip-et fogsz bele tetetni, hogy tudd, mikor hol van :D
2017. márc. 20. 16:15
 25/27 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező!Olyan vagy mint a f😃asz.Fejed van eszed nincs...
2017. márc. 20. 17:06
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és volt egy barátnőm aki ugyan ezt csinálta pár férfivel.Kérdeztem, hogy ez most mire jó???Mire ő, hogy kell egy kis titokzatosság, meg hogy jobban teperjenek érte, mert ha faggatják akkor látja, hogy oda vannak érte.Persze ezt egyik pasi se díjazta, volt aki emiatt dobta, mert már tényleg túljátszotta a szerepet.

A legdurvább az volt, mikor egyszer nekem is mondta, hogy siet haza, de még van egy kis dolga előtte.És mivel legjobb barátnőm volt, megkérdeztem, hogy mi.Erre ő hogy semmi,semmi.Na akkor már röhögtem.

Ő egy 30 feletti nő amúgy nem tini.

2017. márc. 20. 17:55
 27/27 anonim ***** válasza:
4 éves kapcsolatom során előfordult már hasonló, soha nem lett belőle veszekedés. Megbízunk egymásban és megadjuk a kellő teret, ha kell. Ha nagyon zavarna az ilyen viselkedés, egyenesen (és nyugodt hangnemben) rákérdeznék, hogy miért csinálta, ennyi. Látatlanban nem érdemes felhúznod magad, könnyen lehet, hogy később elmondja majd, mi dolga volt.
2017. márc. 20. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!