Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért kellett ennyire kiakadni? (ló)
Állatgondozó vagyok, a barátnőm ezt nagyon jól tudja, azt is, hogy többnyire lovak közelében dolgozom. Egy új csikó névválasztásánál az én ötletemet húzták ki a kalapból, így a neve Bettina lett. A barátnőm tiszteletére neveztem el a lovat utána, de ő ennek korántsem örült annyira. Fel volt háborodva és azt kérdezgeti még most is, hogy "hogy mertél ennyire megalázni? hát ennyit jelentek neked te p*cs?", szóval számára ez egy hatalmas sértés volt.
Én nem akartam ezzel megbántani, de ő teljesen a plafonon van idegileg, azt hiszi, hogy én ezzel őt ki akartam gúnyolni és nevetség tárgyává akartam tenni. Ő nagyon szép és a ló is a maga módján, gondoltam stílszerű lesz ez a név, elvégre mindketten gyönyörűek. Szakítással fenyegetőzik, már el is kezdett csomagolni, csak azzal a feltétellel hajlandó maradni, ha átnevezzük a csikót, de az nem lesz egyszerű, mert már így van bent a helyi állatorvos rendszerében és az egészségügyi könyvében is ez a név szerepel.
sajnálom h ilyen hü lye balfa sz nők vannak borzasztó
sztem aranyos :))
Szerintem egy ilyen nőért nem kár. Ahelyett, hogy örülne annak, hogy mindenről neked ő jut az eszébe, és egy lovacskának is az ő nevét választottad.
Hisztis kis liba, már bocsánat. De én speciel örülnék, és megtiszteltetésnek venném, ha a pasim ilyet tenne.
Egyébként meg, szerintem nem kéne átnevezni a csikót. Szép név a Bettina. Nehogy már ezzel fenyegetőzzön, ha átnevezitek, akkor ő marad. Egyébként sok lányt hívnak Bettinának.
Egyébként nem értem, hogy miért lenne megalázva a csaj. A csikón az ő képmása van, hogy ennyire a szívén vette? És, hogy így válaszolt neked, az meg csúnya volt.
Véleményem szerint, felejtsd el a csajt. Jobb is, ha szakítotok.
Majd találsz egy olyan lányt, aki értékelni fogja, hogy ennyire szereted!
hagyd hogy csomagoljon szerintem :D
jó kapcsolatotok volt amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!