Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért miért kellett ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért kellett ennyire kiakadni? (ló)

Figyelt kérdés

Állatgondozó vagyok, a barátnőm ezt nagyon jól tudja, azt is, hogy többnyire lovak közelében dolgozom. Egy új csikó névválasztásánál az én ötletemet húzták ki a kalapból, így a neve Bettina lett. A barátnőm tiszteletére neveztem el a lovat utána, de ő ennek korántsem örült annyira. Fel volt háborodva és azt kérdezgeti még most is, hogy "hogy mertél ennyire megalázni? hát ennyit jelentek neked te p*cs?", szóval számára ez egy hatalmas sértés volt.

Én nem akartam ezzel megbántani, de ő teljesen a plafonon van idegileg, azt hiszi, hogy én ezzel őt ki akartam gúnyolni és nevetség tárgyává akartam tenni. Ő nagyon szép és a ló is a maga módján, gondoltam stílszerű lesz ez a név, elvégre mindketten gyönyörűek. Szakítással fenyegetőzik, már el is kezdett csomagolni, csak azzal a feltétellel hajlandó maradni, ha átnevezzük a csikót, de az nem lesz egyszerű, mert már így van bent a helyi állatorvos rendszerében és az egészségügyi könyvében is ez a név szerepel.

2015. máj. 2. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
nem lóarcú a hölgy véletlenül?
2015. máj. 2. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Lipcsei Peti, lófejű géci.
2015. máj. 2. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Amikor megláttam a kérdés után, hogy ló, másra gondoltam :)
2015. máj. 2. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
:DDDDDDDDDd ne sértődj meg, de a barátnődnek van egy kis stikje :D A ló gyönyörű állat, az ilyennek éppen hogy örülnie kellett volna. 21/f
2015. máj. 2. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:

sajnálom h ilyen hü lye balfa sz nők vannak borzasztó

sztem aranyos :))

2015. máj. 2. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy ilyen nőért nem kár. Ahelyett, hogy örülne annak, hogy mindenről neked ő jut az eszébe, és egy lovacskának is az ő nevét választottad.

Hisztis kis liba, már bocsánat. De én speciel örülnék, és megtiszteltetésnek venném, ha a pasim ilyet tenne.

Egyébként meg, szerintem nem kéne átnevezni a csikót. Szép név a Bettina. Nehogy már ezzel fenyegetőzzön, ha átnevezitek, akkor ő marad. Egyébként sok lányt hívnak Bettinának.

Egyébként nem értem, hogy miért lenne megalázva a csaj. A csikón az ő képmása van, hogy ennyire a szívén vette? És, hogy így válaszolt neked, az meg csúnya volt.

Véleményem szerint, felejtsd el a csajt. Jobb is, ha szakítotok.

Majd találsz egy olyan lányt, aki értékelni fogja, hogy ennyire szereted!

2015. máj. 2. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

hagyd hogy csomagoljon szerintem :D

jó kapcsolatotok volt amúgy?

2015. máj. 2. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!