Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van jogom kiakadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jogom kiakadni?

Figyelt kérdés
A barátom egy neten megismert lánnyal találkozgat. Azt mondja hogy csak barátok, de ez engem nagyon zavar. Nem szóltam még érte mert nem akarok a nyakán lógni és parancsolgatni neki, de egyre jobban idegesít.
2014. szept. 1. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még csak barátok. Most felméri a terepet és ha jobb nálad, akkor dobbant. Igen, jogosan vagy kiakadva.
2014. szept. 1. 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
és kocsikáznak? mert akkor tudom ki a lány, és nyugi ő nagyon hűséges típus...viszont ha nem az a lány akkor van okod félni...de ne féltékenykedj, ne rendezz jelenetet...normálisan beszéljétek meg a barátoddal...
2014. szept. 1. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Vagy eltűröd és akkor a végén egyedül maradsz.

Vagy nem tűröd és te szakítasz most.

Döntsd el te.

2014. szept. 1. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha csak barátok, miért ne?

Nekem is van olyan barátom, akit a neten, egy játékban ismertem meg, egyszer kitalálta, hogy személyesen is meg akar ismerni, kocsiba rakta a családját, és lejött az ország másik végéből. :D

Azóta, ha erre járnak, benéznek, ha nem járnak erre, kb 2 évente lejönnek....

És soha, semmilyen szexuális töltet nem volt közöttünk.

Igazából én attól tenném függővé, hogy szóvá teszem-e, vagy nem, hogy milyen a kapcsolatuk, mennyit vannak együtt, és én mennyire vagyok háttérbe szorítva.

2014. szept. 1. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:

A "nem akarsz a nyakán lógni" nem azt jelenti, hogy ne állhatnál ki magadért!

Mondjuk előbb azt kéne tisztázni, hogy milyen céllal találkozgat?

Meg egy megjegyzés: a kommunikáció nagyon fontos ám egy kapcsolatban!

2014. szept. 1. 15:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha te vagy neki és normális a kapcsolatotok,akkor ne találkozgasson más lányokkal!
2014. szept. 1. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
#6: ezt úgy kellene érteni, hogy ha valaki párkapcsolatban van, annak ne legyen ellenkező nemű barátja?
2014. szept. 1. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Végül is jogos igen, miért találkozgat vele? Mi célból, nem hiszem, hogy annyira szüksége van a barátkozásra egy neten megismert lánnyal, miért nem tölti azt az időt inkább veled? Úgyis alapból is nehéz elég minőségi időt tölteni az embernek a párjával, akkor meg minek foglalkozik mással? Elég fura...
2014. szept. 1. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet köztük barátság,de én vigyáznék,ki tudja mi a szándéka a csajszinak(persze ha akar valamit barátságon kívül)
2014. szept. 1. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem viselném el... Mármint, akkor, ha ezzel a csajszival én sohasem találkozhatok... Ez már alapjaiban is gyanús.

De ha eljön hozzánk, és bemutatja a barátom, azzal nincs gáz.

A helyedben megkérdezném, h miért nem hívja el hozzánk? Ha nem, s nyög-bög, lapát.

2014. szept. 1. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!