Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom kiakadni?
Figyelt kérdés
A barátom egy neten megismert lánnyal találkozgat. Azt mondja hogy csak barátok, de ez engem nagyon zavar. Nem szóltam még érte mert nem akarok a nyakán lógni és parancsolgatni neki, de egyre jobban idegesít.2014. szept. 1. 15:05
11/12 anonim válasza:
Szerintem attól függ.
Ha a lányt neten ismerte meg ugyan, de még az előtt, hogy ti összejöttetek, akkor lehet hogy csak barátról van szó, és nem feltétlen jelent gondot. Nekem is van pasi barátom akit a netről ismerek, de évekkel az előtt ismertem meg, mielőtt a férjemmel összejöttünk. Szóval ez barátság. Amivel nincs probléma.
De ha akkoriban ismerkedett meg vele amikor már egy pár voltatok, akkor gyakorlatilag keresi az utódodat...., és ez nálam nem fér bele egy kapcsolatba.
Én régebben szakítottam azért is, amiért az akkori pasim egyedülállóként beállítva magát, társkeresőzött. Ki is dobtam. Nekem ez sem fért bele.
12/12 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is nemrég.Szerintem ha megmondod a véleményedet, az nem parancsolgatás. És én meg is mondtam neki, hogy az rendben van, hogy neten beszélgetnek, de a találkozás nekem már nem fér bele. Egy olyan oldalon ismerkedtek meg, ahova nem éppen barátokat keresni regisztrálnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!