Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?
1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)
En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?
Te jó ég.
Ez biztos, hogy a felnőtt párkapcsolatok kategória?
Nem a tinibe kellett volna írni?
Mindegy, hogy ti hány évesek vagytok, hasonló kaliberű kérdést én csak ott tudok elképzelni.
Ha ilyen hülyeségeken összevesztek, akkor rendeljetek külön-külön kaját, vagy FELEZZÉTEK a költségeket.
21/L
már vártam a megeszi a párom kérdéseket
másik kedvencem a közös kassza
ja és a húsos csontos, aki ismeri
Nekiállhatunk véleményezni, de ez mégiscsak a ti kapcsolatotok, szóval ha téged ez zavar, mondd meg neki.
Az exemmel olyan volt, hogy elbújt, mikor jött a pizzafutár és én fizettem. Volt még pár ilyen sztori, mégis volt, aki engem nevezett szarrágónak. Sőt olyan is előfordult, hogy romantikus séta közben közölte, hogy a múltkor nem adtam meg egy ötszázast.
Mindenféle figura van, az a kérdés, te mit fogadsz el, mi fér bele neked, milyen emberrel akarsz kapcsolatot.
Én ebben a szituban elmondtam volna, hogy mit is akarok: megenni a pizzát, és nem utólag keseregnék a neten.
Ez tuti troll kérdés,az írásmódja alapján felismerhető a felhasználó.
Ez a kérdés tényleg csak egy húsos csont.
szentseges egek, hany evesek vagytok 12??
ha nektek ez problema lehet akkor holnap szakitsatok. ket eretlen tacsko osszeveszik egy szelet pizzan.
osztalyon feluli vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!