Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?

Figyelt kérdés

1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)

En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?

2017. márc. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Te jó ég.

Ez biztos, hogy a felnőtt párkapcsolatok kategória?

Nem a tinibe kellett volna írni?

Mindegy, hogy ti hány évesek vagytok, hasonló kaliberű kérdést én csak ott tudok elképzelni.

Ha ilyen hülyeségeken összevesztek, akkor rendeljetek külön-külön kaját, vagy FELEZZÉTEK a költségeket.

21/L

2017. márc. 21. 10:48
 42/46 anonim ***** válasza:

már vártam a megeszi a párom kérdéseket

másik kedvencem a közös kassza

ja és a húsos csontos, aki ismeri

2017. márc. 21. 12:41
 43/46 anonim ***** válasza:

Nekiállhatunk véleményezni, de ez mégiscsak a ti kapcsolatotok, szóval ha téged ez zavar, mondd meg neki.

Az exemmel olyan volt, hogy elbújt, mikor jött a pizzafutár és én fizettem. Volt még pár ilyen sztori, mégis volt, aki engem nevezett szarrágónak. Sőt olyan is előfordult, hogy romantikus séta közben közölte, hogy a múltkor nem adtam meg egy ötszázast.

Mindenféle figura van, az a kérdés, te mit fogadsz el, mi fér bele neked, milyen emberrel akarsz kapcsolatot.

Én ebben a szituban elmondtam volna, hogy mit is akarok: megenni a pizzát, és nem utólag keseregnék a neten.

2017. márc. 21. 21:11
 44/46 anonim ***** válasza:

Ez tuti troll kérdés,az írásmódja alapján felismerhető a felhasználó.

Ez a kérdés tényleg csak egy húsos csont.

2017. márc. 22. 06:47
 45/46 anonim ***** válasza:
Csak kommenteket jöttem olvasni 😂😂😂
2017. márc. 22. 07:03
 46/46 anonim ***** válasza:

szentseges egek, hany evesek vagytok 12??

ha nektek ez problema lehet akkor holnap szakitsatok. ket eretlen tacsko osszeveszik egy szelet pizzan.

osztalyon feluli vicc.

2017. márc. 30. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!