Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?

Figyelt kérdés

1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)

En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?

2017. márc. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon jól menő "vállalkozásotok lehet,ha egy szelet pizzán vítatkoztok bakker,és vacak 300ft-on problémázol...:D
2017. márc. 20. 15:03
 22/46 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem max. az a vállalkozásotok, hogy gagyi kamu trollkérdéseket írtok a Gyakorira és azokkal hergelitek a népet..
2017. márc. 20. 15:09
 23/46 A kérdező kommentje:

Nem a 310 forint a lenyeg, elhiheted, hogy nem vag foldhoz :) Az elv a lenyeg es zavar, hogy neki eszebe se jutott, vagy nem is zavarja, hogy tobbet fogyasztott kevesebb penzert, en meg a semmiert fizettem.

A borravalo nem visszajelzes, a legtobb esetben elvaras. Van aki direkt ra is kerdez, hogy mennyibol adjon vissza. Hat az arbol, mennyibol? :) Van 1-2 ilyen munka, ahol kikialtottak, hogy kotelezo a borravalo, errol van szo. Szerintem boven eleg visszajelzes, hogy kedvesen megkoszonom a kiszallitast es kesz.

2017. márc. 20. 15:15
 24/46 anonim ***** válasza:
86%
Én már azért kidobnálak, hogy ennyire smucig, zsugori egy alak vagy. 310 Ft-on nyávogsz itt, vicc. Oké, 310 Ft-al kevesebbet fizettem és kicsit egy szelet pizzával többet ettem. És? Ha ezen kiakadna a barátnőm, akkor mehetne is a fenébe, viszlát.
2017. márc. 20. 15:24
 25/46 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként tuti kamu kérdés, mert ilyen debil ember tuti nincs, aki ilyen kérdést feltenne.
2017. márc. 20. 15:25
 26/46 Noémi Eleonóra ***** válasza:
92%
Azon is össze szoktatok veszni, hogy melyikőtök árnyéka hosszabb?
2017. márc. 20. 15:30
 27/46 rrrrrreennnnn ***** válasza:
90%

Noémi Eleonóra!😘😄😄ez nagy volt!óf**om kérdező... Nincsenek rád szavak!

Te ennyi ésszel mire vállalkozol? Felnőtt ember létedre a gyk-ra irkálsz egy szelet pizzáról kérdést,ami 310 forintba került ...

Mi az az értelmesebb dolog,amit a pizzasütéd helyett csinálsz? Sütni meg étlet készíteni csak nagymamák szoktak? Nem tudtam heeee,mesélj még😄😄😄.

Balf***ok!!!

2017. márc. 20. 15:48
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy vagytok ti vállalkozók, hagyjálmá', mintha egy 15 éves írta volna a kérdést..Mit vállalkozol ami ilyen xarul megy?
2017. márc. 20. 16:05
 29/46 anonim ***** válasza:
31%

>joga

Mert ha nem volt joga, akkor polgári pert indítasz? Inkább hagyjuk a jogot.

És nem, nem >jár< semmi alanyi jogon. Azért vagytok értelmes emberek, hogy megbeszéljétek a dolgokat és együtt tudjatok dönteni, kompromisszumra jutni.

3 eset lehetséges:

2. ha nagyon nincs pénzed, és számít az a pár száz forint (bár ha ennyire szegény vagy, akkor főzz és ne rendelj): legközelebb legyél világosabb, amikor ilyen helyzet van, és tudasd vele, hogy szeretnéd, hogyha pontosan osztoznátok a pénzben. Előre mondd meg, és indokold is meg. A barátod remélhetőleg megérti és elfogadja.

2. Ha nem számít az a pár száz forint: legyél már egy kicsit nagyvonalúbb. Legközelebb majd fizessen ő többet, vagy felejtsd el és ne anyagiaskodj ennyire.

Az elsődleges tanulság: ne legyél egy passzív-agresszív nyomorult, főleg ne egy kapcsolatban. Várni, hogy a párod az elvárásaidnak megfelelően reagáljon, aztán duzzogni, hogy nem így teszi, a legostobább dolog és semmi jóra nem vezet. Ha valamit nem értesz, megkérdezed. Ha valami nem tetszik, akkor megmondod. Ha valami nem megy, segytséget kérsz. Mindezt nyíltan, nyugodtan és empatikusan.

2017. márc. 20. 16:19
 30/46 anonim ***** válasza:
82%

Hát kisanyám szerintem én nálad jóval többet keresek, nem vagyok nagymama sem, mégis magamnak szoktam pizzát sütni, mert sokkal jobb mint a bolti, és tényleg hamar megvan.

Ha már rendelés, akkor max sushi vagy thai kaja mert azokkal nincs kedvem bajlodni.

Es kepzeld, adok a futarnak borravalot... pedig ahol en elek itt aztan tenyleg nem elvaras, de ugy vagyok vele, ennyire nem leszek smucig es sz***rago mint te...

Amugy en inkabb a te vallalkozasoddal abszolute nem kerulnek semmilyen uzleti kapcsolatba, mert aki a valo eletben ennyire smucig, azzal inkabb minden kapcsolatot messzirol elkerulnek.

Banyek annyira jol nem mehet, ha 300 forinton problemazol. Vagy ha annyira jol megy (bar szerintem kamuzol) akkor miert nem rendeltel egy masik pizzat melle? Legalabb mem maradtal volna ehes.

De szerintem total megerdemlitek egymast, bar ha en lettem volna a pasid helyebe, es 300 forinton problemazol egy kapcsolatban, valoszinu masnap az ajto elott talalod a cuccaid.

2017. márc. 20. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!