Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?
1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)
En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?
Én 40 dkg. lisztből egy nagy tepsi pizzát sütök, ... és hamarabb megvan, mint a megrendeléstől számítva a kiszállítás.
De az a fontos, hogy ti már összeköltöztetek, mert "felnőttek" vagytok! :D
Ja és megérdemlitek egymást!
Hú basszus...
Azért ha úgy vesszük, összeilletek.
Az egyik a nemére hivatkozva akar többet, a másik meg becsületbeli ügyet csinál 310 forintból.
Egyik hozzáállás sem normális. De a tied különösen nem az, hogy fillérezgetsz azzal, akit a párodnak hívsz.
"Ja, csak amig te a pizzadat keszited, mi ertelmesebb dolgokkal foglalkozunk."
Például gyötrődsz azon, hogy mi legyen a "pároddal", amiért 310 forintnyival több pizzát evett.
Vagy például idétlen kérdéseket írsz ki gyk-ra.
Valóban értelmesebben töltöd az időt. :D
A vállalkozó-mesét meg hadd ne higyjem el a 310 forintos majré után.
Ja, és egyébként a pincérek sem ingyen dolgoznak, mégis kapnak borravalót. Tudod, a borravalónak nem az a lényege, hogy valaki ingyen dolgozik, és csak a vevők szánalmából kap némi fizut. Hanem az egyfajta visszajelzés, hogy elégedett vagy a szolgáltatással, jelen esetben azzal, hogy gyorsan és korrekt módon kiszállítja a pizzát, ameddig ti valami nagyon fontos dolgot csináltok.
"Ja, csak amig te a pizzadat keszited, mi ertelmesebb dolgokkal foglalkozunk. "
Az értelmesebb dolgon arra gondolsz, hogy összevesztek, hogy kié az utolsó szelet pizza? Vicc kategória vagytok mind a ketten. Hány évesek vagytok? 15? Látom nálatok is jelentkeztek az élet nagy problémái, pl. hogy ki hány pizza szeletet ehet annak a függvényében, hogy mennyi pénzt adott bele :D. Felnőtt létetekre komolyan itt tartotok? Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!