Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?

Figyelt kérdés

1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)

En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?

2017. márc. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%
Az XXL pizza sem megoldás egy ilyen soviniszta férfi ellen, annak is megenné 2/3-át.
2017. márc. 20. 14:33
 12/46 anonim ***** válasza:
33%
XDDDDDDDDDDD TE BELES
2017. márc. 20. 14:33
 13/46 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok 300 forint kicentizésével és ilyen semmi érzelmi intelligenciával?
2017. márc. 20. 14:42
 14/46 anonim ***** válasza:
66%
KAMU kérdés!!!
2017. márc. 20. 14:46
 15/46 anonim ***** válasza:
24%
Főzzél magadra belesgheci!
2017. márc. 20. 14:52
 16/46 anonim ***** válasza:
53%

Én 40 dkg. lisztből egy nagy tepsi pizzát sütök, ... és hamarabb megvan, mint a megrendeléstől számítva a kiszállítás.

De az a fontos, hogy ti már összeköltöztetek, mert "felnőttek" vagytok! :D

Ja és megérdemlitek egymást!

2017. márc. 20. 14:55
 17/46 A kérdező kommentje:
Ja, csak amig te a pizzadat keszited, mi ertelmesebb dolgokkal foglalkozunk. Vallalozok vagyunk mindketten, nincs idonk nagymamat jatszani :)
2017. márc. 20. 14:58
 18/46 anonim ***** válasza:
96%

Hú basszus...

Azért ha úgy vesszük, összeilletek.

Az egyik a nemére hivatkozva akar többet, a másik meg becsületbeli ügyet csinál 310 forintból.

Egyik hozzáállás sem normális. De a tied különösen nem az, hogy fillérezgetsz azzal, akit a párodnak hívsz.

2017. márc. 20. 14:58
 19/46 anonim ***** válasza:
96%

"Ja, csak amig te a pizzadat keszited, mi ertelmesebb dolgokkal foglalkozunk."

Például gyötrődsz azon, hogy mi legyen a "pároddal", amiért 310 forintnyival több pizzát evett.

Vagy például idétlen kérdéseket írsz ki gyk-ra.

Valóban értelmesebben töltöd az időt. :D

A vállalkozó-mesét meg hadd ne higyjem el a 310 forintos majré után.

Ja, és egyébként a pincérek sem ingyen dolgoznak, mégis kapnak borravalót. Tudod, a borravalónak nem az a lényege, hogy valaki ingyen dolgozik, és csak a vevők szánalmából kap némi fizut. Hanem az egyfajta visszajelzés, hogy elégedett vagy a szolgáltatással, jelen esetben azzal, hogy gyorsan és korrekt módon kiszállítja a pizzát, ameddig ti valami nagyon fontos dolgot csináltok.

2017. márc. 20. 15:02
 20/46 anonim ***** válasza:
87%

"Ja, csak amig te a pizzadat keszited, mi ertelmesebb dolgokkal foglalkozunk. "

Az értelmesebb dolgon arra gondolsz, hogy összevesztek, hogy kié az utolsó szelet pizza? Vicc kategória vagytok mind a ketten. Hány évesek vagytok? 15? Látom nálatok is jelentkeztek az élet nagy problémái, pl. hogy ki hány pizza szeletet ehet annak a függvényében, hogy mennyi pénzt adott bele :D. Felnőtt létetekre komolyan itt tartotok? Röhej.

2017. márc. 20. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!