Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogaban allt a paromnak megenni az utolso szelet pizzat?
1690 ft-ert rendeltunk pizzat, en adtam egy ezrest, o 690 forintot, en lassabban ettem igy meg volt egy szelet amikor o vegzett a felevel, de kihisztizte maganak azt az utolso szeletet, mondvan egy ferfi tobbet eszik. Ezek utan fel sem ajanlotta, hogy akkor kifizeti azt a 310 forintot nekem. (Ertitek, eleve nagylelku voltam es feleztuk a pizzat, mikor en fizettem a nagyobb reszet.)
En nem akartam szamon kerni rajta, hogy akkor most ideadja-e az arat vagy sem, ugy gondolom, ha magatol nem jutott eszebe, akkor mindegy. De most ez tenyleg igy megy, hogy o ferfi, tehat neki JAR a tobb a kajabol?
Nem nagyon akarom elhinni, hogy ilyen tényleg megtörténik egy párkapcsolatban.
Ha én szeretek valakit, akkor azok a fene nagy "elvek" amikről te beszélsz, marhára nem érdekelnek egy szelet pizza esetében. Lehet én vagyok hülye, de simán nem esik nehezemre lemondani ilyen apróságokról a párom kedvéért, és nem azért mert ő a férfi és neki többet kell enni...
Amúgy ilyen felfogással azon csodálkozom, hogy van kapcsolatod. Ne haragudj.
Nekunk vannak elveink, csak eppen azok nem azok, hogy problemazok x forinton meg egy szelet pizzan egy kapcsolatban.
Eleve amint pl osszekoltoztunk a ferjemmel, kozos kasszara mentunk, amire beadtuk a keresetunk egy bizonyos reszet, abbol ment es megy ma is a rezsi, a kaja, a kozos szorakozas, a gyerek minden koltsege. Ami pedig kulon van, az sajat zsebpenz. O kicsit tobbet keres mint en, kb 400 euroval, de o tobbet is ad a kozosbe valamivel epp ezert.
Ja es abszolute nem fillereskedunk hulyesegeken, de ez meg akkor sem volt jellemzo mikor csak jartunk de nem eltunk egyutt, tehat kozos kassza sem volt. Ha ugy ereztuk, nem eleg akkor rendeltunk ketszer annyit, ha az egyiknel kevesebb penz is volt mint a masiknal, akkor legfeljebb meghivtam, a kovetkezo alkalommal o meg visszahivott, de abszolute eszembe sem jutott soha mericskelni hogy ki mibe mennyit fizet. Ez is elv csak masmilyen...
Szerintem kicsit túlspiláztad a dolgot.
Az én párom is háromszor annyit eszik, mint én, szóval ismerem a szitut. Ha nem vagyok olyan éhes, akkor magamtól is felajánlom, hogy egye meg az én részem végét, sőt, eleve úgy osztjuk el, hogy neki jusson a több (pl. direkt nagyobb pizza rendeléssel, aminek nyilván nem tudom megenni a felét), és így nincs gond. Ha én is ennék még, akkor a) közlöm, hogy nem adom neki a részem b) felajánlom, hogy elfelezhetjük. Felnőtt férfi, a másfél perces duzzogás után simán ki tud sétálni a hűtőig és körbenézni, hogy mit enne még, ha kevés volt a vacsi - mert amúgy tényleg marha sokat eszik. :)
Bocsi, de én elásnám magam, ha azon szívóznék, hogy ki fizetett többet aznap a vacsiba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!