Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt a bizonytalanságot vele kapcsolatban, miért nem tudok megnyugodni?
Kezdem onnan, hogy a pasim és én távkapcsolatban élünk pár hónapja csupán.
Eddig egyszer sikerült találkozni, áprilisban megyek újra. Amikor nála voltam, a hazautazásom előtti napon azt mondta, szeretne velem maradni, ha valóban ilyen vagyok, mint ebben a pár napban, mert ez neki tökéletes. Mikor hazajöttem, akkor kezdtünk el neten beszélgetni arról, mikor tudnánk véglegesen együtt lenni, ha minden passzol. Viszont amíg én konkrétan tudom, hogy június végétől már tudnék menni, addig ő nagyvonalakban beszél az egészről, bár lehet, hogy csak beképzelem, mert mindig elmondja, hogy mennyire szeret. Viszont jó lenne azt érezni, hogy ő is kicsit jobban keresi a lehetőségeinket. Eddig csak annyit mondott, hogy vizsgázzak le itthon, meg keressek kint munkát, valamint hogy odaadja majd a kocsiját kint.:-) Tegnap pedig a családi hátteremet kérdezgette, szüleim kapcsolatát, hogy az neki fontos, mit hozok otthonról. Amúgy vicces, hogy kettőnk közül pont ő az, akinek már volt házassága, és van egy gyereke is.
Mi a véleményetek, a következő személyes találkozásig várjak, vagy rákérdezzek most, és derüljön ki, ha nem ugyanazt várjuk a kapcsolattól?
Köszönöm.
#9:
29 vagyok, és Belgium az ország, angolul nagyon jól, franciául alapszinten beszélek. Éltem már korábban az UK-ban hosszabban, egyedül is.
A gond az, hogy most fogok államvizsgázni (május-június), így nekem a tanulásra kellene koncentrálni, de persze nagyon nem megy. Lehetetlen, hogy addig pár napnál többre kimenjek hozzá, egyszerűen nem fér bele. Vicces amúgy, hogy pont azt terveztem, mielőtt vele megismerkedtem, hogy külföldre költözök végleg.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!