Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mattheew15 kérdése:
Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?
Figyelt kérdés
Párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Decemberben kiment külfödre a jobb jövönk építéséért. Azonban gmail fiokján észrevettem egy tarskeresos levelet s ezutan gyanakodni kezdtem. Nagyon megijedtem. S elkezdtem böngészni hogy mégis hogy tudok ennek utanna jarni. talaltam a googlen belul olyat h tevekenysegnaplo. megneztem s nagyon sokat tarskeresozott. de allitasa szerint nem beszelgetett senkivel. s csak a kivancsisag hajtotta. Lattam ezen a tevekenysegnaplon hogy többször is hajnali 2-3-4 orakor a telefont bujta. s nagyon ketsegbe vagyok esve. Holnap jön haza kulfoldrol hogy tudjunk beszelni 1 napra haza engedte a fonoke. valaki segitsen hogy most akkor mi lehet a baj? Vele maradjak ? Mit mondjak neki? bocsi az ekezet nelkuli mondatokert :( segitsetek kerlek2017. márc. 12. 17:00
21/35 anonim válasza:
amúgy nőként mondom, h vicces, hogy mindenki pasiként azonosítja be a másik felet, holott a kérdező a pasas... ( vagy lehet mindketten? )
22/35 anonim válasza:
Szerintem mindketten.
Ezt már akkor gondoltam, amikor láttam a kérdező nick-jét és sehol nem nevezi "barátnőmnek"
De nem mindegy?
Attól a tény, még tény marad, hogy a kérdező a lábtörlője a "párjának"
23/35 A kérdező kommentje:
igen 2 férfi vagyunk. de ez nem lényeges
2017. márc. 12. 22:08
24/35 A kérdező kommentje:
Ujjabb fejlemeny... azt mondta azert tarskeresozott mert sokat veszekedtunk...
2017. márc. 12. 22:12
25/35 anonim válasza:
Szerintem hagyd el, igen. Amúgy lehet, hogy nem is egy napra engedte el a főnöke, hanem mondjuk kettőre, és máris volt valaki mással. Ha te nem vagy elég jó, elég megfelelő neki, akkor szerintem szakítsatok, engedjétek el egymást. Adjatok esélyt magatoknak a tökéletes boldogságra, hogy őneki ne sutyiban kelljen csalnia téged, hanem nyíltan is lehessen mással, meg neked se motoszkáljon az a fejedben folyton, hogy "Úristen,most megcsal!" Szóval most szerintem kényelmes lehet, meg csak a megszokás tart benneteket össze. Ami szomorú; szerintem engedjétek el egymást, ki-ki a maga útjára.
26/35 anonim válasza:
25. vagyok, most látom az előttem küldött kommentedet, Kérdező; hát, akkor így már kicsit más színben tűnik fel a helyzet. Hát, fogalmam sincs, remélem, meg tudjátok oldani
27/35 anonim válasza:
csak azèrt kérdeztem, mert egy meleg főleg nem csak haverokat keres társkeresőn általában, hanem szexpartmereket vagy kapcsolatot. Szóval ez így elég gyanus volt nekem... És még téged hibáztad (amire úgy néz ki volt is okod.) Mire vársz még, hogy konkrétan lásd azt is, hogy elötted megcsal? Ez a kapcsolat már halott, csak egymás idejét vesztegetitek.
28/35 anonim válasza:
Szóval akkor mégsem csak ártatlan "bekukucskálok, mert unatkozom" nézelődés részéről.
Mondd neki Kérdező, hogy a veszekedéshez két ember kell, ezentúl te is társkeresőzől, ha ez így rendben van szerinte.
Nálad még értelme is lenne, mert egy megalázó, lehúzó kapcsolatban vagy és ki tudja, lehet, hogy találsz valakit, aki értékelne.
29/35 anonim válasza:
Majd írd meg Kérdező, hogy mire jutottatok!
Ha megint beadod a derekad, azt se szégyelld előttünk, bár valószínűleg - saját érdekedben - nem fogunk megdicsérni, de mindenki követett el már itt marhaságot.
30/35 anonim válasza:
Már megbocsáss, de neked nincs párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!