Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?
A barátommal (30F) azt tervezzük, hogy 3 év után végre összeköltözünk.
A múlt héten viszont kiderült, hogy aktívan társkeresőzik mellettem. Nem kutattam, a barátnőm találta meg a profilját, már legalább fél éve tart a dolog.
Igyekszem neki mindent megadni az ágyban, a konyhában, mindenhol... De sajnos mióta tudom ezt, teljesen tönkreteszi a dolgot, hogy én vele képzelem el az életem, ő meg nem.
Én előbb felnőtt ember módjára megbeszélném vele kulturáltan és nem a barátnőm szavára adnék első sorban.
Aztán a te döntésed, hogy mit csinálsz a beszélgetés után.
De ha nem vetted észre az árulkodó jeleket, amik idáig vezettek, akkor elég vak voltál, már bocsi.
Mindenki azt mondja, hogy hagyja el, pedig a plot twist az egészben, hogy a kérdező friendzoneba helyezett sráca az aki mindent tud a kapcsolatukról és simán tudja utánozni a pasiját és a kérdező barátnője meg simán benyelte mint kacsa a nokedlit :D:D
Beszéljétek meg, hát a fene vigye el.
Sok minden lehet árulkodó jel, pl. kevésbé törődik és figyel oda a másikra, kommunikáció hiánya, kételkedik a másik szavában, kevésbé vágyik a másik társaságára, kifogásokat keres..stb. vagy bármi, nem tudom, nem én vagyok a szituációban és még ilyet nem kellett átélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!