Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyjam a párom ha társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?

Figyelt kérdés

A barátommal (30F) azt tervezzük, hogy 3 év után végre összeköltözünk.

A múlt héten viszont kiderült, hogy aktívan társkeresőzik mellettem. Nem kutattam, a barátnőm találta meg a profilját, már legalább fél éve tart a dolog.

Igyekszem neki mindent megadni az ágyban, a konyhában, mindenhol... De sajnos mióta tudom ezt, teljesen tönkreteszi a dolgot, hogy én vele képzelem el az életem, ő meg nem.

2015. dec. 6. 20:52
1 2
 11/12 omba ***** válasza:

Ha ő még keresi az igazit, akkor te mit akarnál még?

De akkor is, ha csak egy tartalék puncit keres.

2015. dec. 7. 08:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát ez rengeteg dolgot jelenthet, első körben őt kéne erről kifaggatnod, aztán majd az alapján dönteni. Ha nem jelent neki semmit, akkor kérd meg, hogy akkor azért ne csinálja, mert téged megbánt vele. Ha nem képes rá, tipli.

És sajnálom, nem lehetett kellemes érzés rájönni.

2015. dec. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!