Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jo ez a taktika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jo ez a taktika amit csinalok? Igy biztosan mellettem marad majd? (18/f)

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy tulzottan szeretem a lanyt. Meghalnek erte, barmit megtennek neki annyira szeretem. Ha akarna azt csinalhatna velem amit akar. Nem gondolok nagyon masra sem csak ra, minden egyes ejjel vele almodok. Sokszor el is erzekenyulnek a kozeleben mert annyira boldog vagyok mellette. Legszivesebben elhalmoznam mindennel amivel csak tudom.

De volt mar ebbol problemam, egyetlen egyszer voltam eddig ennyire szerelmes az ugyan platoi szerelem volt mert a lanynak nem kellettem. Talan pont amiatt amiket irtam. Szoval vissza fogom magam allandoan ha vele vagyok, probalok hidegebb maradni persze ereztetem vele, hogy szeretem de neha peldaul ma is el akart jonni velem sutizni, lattam rajta hogy nagyon vagyik arra az uj helyre amit mar kineztunk magunknak. En meg lemondtam, hogy sajnos ma nem erek ra mert mas programom van. O meg csak irta, hogy ja jo oke semmi gond majd legkozelebb, de tudom hogy rosszul esik neki es ezt olyan nehez elviselnem. Vagy neha beszolok neki, picit huzom az agyat es akkor is lelkiismeret furdalasom van mert egyebkent o tokeletes szamomra.

De tudom hogyha ra "szabaditanam" az erzelmeimet akkor eluldoznem magam mellol. Sajnos en tenyleg tulzottan tapados es kotodo tipus vagyok akinek a parja jelenti a vilag kozepet o az alfa es omega kabe semmi nem erdekel csak O.

O szeret engem es nagyon boldogok vagyunk es ez igy helyes, szerintem azt erzi o az alarendelt kettonk kozul vagy hogy neki kuzdenie kell ertem ami vicc :)) Ha tudna mennyire szeretem. Elszaladna.

2017. febr. 16. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, ahogy leírtad, de sajnos nem éri meg taktikázni, megjátszani magad egy kapcsolatban sem. Mert ő most nem TÉGED szeret, hanem azt a szerepet, amit játszol. Ez jó neked?
2017. febr. 16. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor fel kene noni agyban is.
2017. febr. 16. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat jo nekem, hogy velem van. De az nem jo hogy sokszor meg kell jatszanom magam :(
2017. febr. 16. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elhagynálak, pont, mert leszarom mod viselkedsz. Azért a megfojtalak és a nem érdekelsz között van pár lépcsöfok.

A párom nagyon szeret, bujos, érzelmes, és eszem ágában nincs szakítani vele, söt, én örülök, hogy ilyen és nem valami megközelíthetetlen fráter.

A kapcsolatokhoz nem ártana agyban is felnöni, egyébként.

2017. febr. 16. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy minek ez a játék. Én jobban örülnék, ha kimutatnád az érzelmeidet rendesen..
2017. febr. 16. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szerintetek jo ez a taktika amit csinalok? Igy biztosan mellettem marad majd? (18/f)"

Tovább olvasnom sem kellett... ha már felteszed magadnak ezt a kérdést, akkor te is érzed hogy bármiről legyen is szó, valami nem stimmel vagy nem normális.

2017. febr. 16. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezzel a flefmázással fogod elüldözni. A végén a fejedhez fogja vágni, hogy nem is szereted, és soha nem jársz a kedvében, stb.

Az akkor úgy jobb lesz neked? Nem hiszem.

Inkább add önmagad.

2017. febr. 16. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne az előző csalódásodat vetítsd ki erre a lányra... arra nem gondoltál hogy esetleg ő olyannak szeretne amilyen vagy? Lehet ő meg pont azért hagy el amiért ilyen vagy... most az előzőnek akarsz tetszeni, vagy ennek a lánynak? Fiatal vagy még, de 30 éves koromra megtanultam bőven, hogy TILOS előző kapcsolataink sérelmeit a következőre rá vetíteni..mert az új nem a régi!....
2017. febr. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!