Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyjam a párom ha társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mattheew15 kérdése:

Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?

Figyelt kérdés
Párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Decemberben kiment külfödre a jobb jövönk építéséért. Azonban gmail fiokján észrevettem egy tarskeresos levelet s ezutan gyanakodni kezdtem. Nagyon megijedtem. S elkezdtem böngészni hogy mégis hogy tudok ennek utanna jarni. talaltam a googlen belul olyat h tevekenysegnaplo. megneztem s nagyon sokat tarskeresozott. de allitasa szerint nem beszelgetett senkivel. s csak a kivancsisag hajtotta. Lattam ezen a tevekenysegnaplon hogy többször is hajnali 2-3-4 orakor a telefont bujta. s nagyon ketsegbe vagyok esve. Holnap jön haza kulfoldrol hogy tudjunk beszelni 1 napra haza engedte a fonoke. valaki segitsen hogy most akkor mi lehet a baj? Vele maradjak ? Mit mondjak neki? bocsi az ekezet nelkuli mondatokert :( segitsetek kerlek

2017. márc. 12. 17:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
sajnos ezt akkor regisztrálta mikor már kint volt külföldön....
2017. márc. 12. 17:17
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért csinálhatja ezt veled, mert sok mindent elnéztél neki. Mindennek van határa én kidobnám. Ha csak beszélgetni akarna arra van más forum is.
2017. márc. 12. 17:23
 13/35 anonim ***** válasza:
Te vagy neki a biztos pont(ezzel nagyon is tisztában van), a társkeresőn meg vannak a nem biztos pontok, de szexre jók lesznek számára.Ez ennyiről szól.
2017. márc. 12. 17:55
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocsásd meg neki ezt is. Ő is tudja hogy ez lesz, te is tudod.

Legalább mindketten tudni fogjátok, hogy veled bármit megtehet.

2017. márc. 12. 18:18
 15/35 anonim ***** válasza:

"Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?"

Neked ez nem evidens?

Ehhez neked kérdést kell kiírni?

Nem, ne hagyd el! Legyél továbbra is a lábtörlője!

De ne felejts el neki a visszaútra több csomag kotont is csomagolni, hogy legalább nemi bajos ne legyél tőle, mert utána olvashatjuk, hogy

"Elhagyjam a párom, mert szifiliszt és trippert kaptam tőle?"

2017. márc. 12. 18:23
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem csalt meg, akkor mit kombinálsz?

Jó, hogy nem alarod mindjárt azért ott hagyni, mert az utcán is megnéz nőket. Pfff...

Ha szereted, akkor szeresd, ne pedig féltékenykedj. A postában meg nem kutakszunk, mert az önmagában sem szép dolog.

2017. márc. 12. 18:44
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

No, a sok kapcsolatromboló kislánytroll már pontoz is. :)

Még egyszer.

Tedd föl magadnak (NE NEKÜNK, mert nem mi hordjuk a te cipődet!) a nagy kérdéseket:

1) mitől bízol meg a pasasodban?

2) szerelem ide-szerelem oda: el tudod-e őt fogadni így, vagy nem?

Aztán dönts úgy, ahogy te jónak látod.

2017. márc. 12. 20:07
 18/35 anonim ***** válasza:
Egy szavát sem hinném az illetőnek. Az ilyen az nem csak hazug, de lapáton is a helye!
2017. márc. 12. 20:34
 19/35 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, hogy azok, akik a kapcsolat mindenáron való fenntartása mellett hadoválnak, azok milyen értékrend szerint élnek?

Elolvasták egyáltalán a Kérdező által írottakat?

Nos, összefoglalom:

Egy 1 éves kapcsolatról beszélünk, amiből 3 hónap már távkapcsolat.

Tehát nem évtizedes házasság, több gyerekkel, amiért érdemes küzdeni!

Az alatt a 9 hónap alatt, amit együtt töltöttek, nem kevés rossz húzása volt a pasinak, amit a Kérdező benyelt, de leírni sem merte mik azok.

Most éppen társkeresőzik a fazon...!

Hát gratula mindenkinek az erkölcsi magaslatához, aki úgy gondolja, hogy ez rendben van és szemet kell hunynia.

Ha most ez van, mi lesz ebből 3-5 év múlva, ha még együtt lesznek?

Mert ha a Kérdezőn múlik, akkor együtt lesznek, különösen, ha ilyen társfüggő, beteg tanácsokat kap! ... kivéve, ha a pasi megunja és lecseréli, miután egy párszor s.ggbe rúgta.

2017. márc. 12. 21:03
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok (19es)

A gyengébbek kedvéért:

"Viszont nagyon nagyon szeretem.. sokmindent megbocsájtottam már neki"

"Nagyon sokat nyeltem már neki nagyon sok dolgot s nem tudom hogy mit tegyek most"

Mindezeket röpke 9 hónap alatt!

2017. márc. 12. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!