Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?
Bocsásd meg neki ezt is. Ő is tudja hogy ez lesz, te is tudod.
Legalább mindketten tudni fogjátok, hogy veled bármit megtehet.
"Elhagyjam a párom ha társkeresőzik mellettem?"
Neked ez nem evidens?
Ehhez neked kérdést kell kiírni?
Nem, ne hagyd el! Legyél továbbra is a lábtörlője!
De ne felejts el neki a visszaútra több csomag kotont is csomagolni, hogy legalább nemi bajos ne legyél tőle, mert utána olvashatjuk, hogy
"Elhagyjam a párom, mert szifiliszt és trippert kaptam tőle?"
Ha nem csalt meg, akkor mit kombinálsz?
Jó, hogy nem alarod mindjárt azért ott hagyni, mert az utcán is megnéz nőket. Pfff...
Ha szereted, akkor szeresd, ne pedig féltékenykedj. A postában meg nem kutakszunk, mert az önmagában sem szép dolog.
No, a sok kapcsolatromboló kislánytroll már pontoz is. :)
Még egyszer.
Tedd föl magadnak (NE NEKÜNK, mert nem mi hordjuk a te cipődet!) a nagy kérdéseket:
1) mitől bízol meg a pasasodban?
2) szerelem ide-szerelem oda: el tudod-e őt fogadni így, vagy nem?
Aztán dönts úgy, ahogy te jónak látod.
Nem tudom, hogy azok, akik a kapcsolat mindenáron való fenntartása mellett hadoválnak, azok milyen értékrend szerint élnek?
Elolvasták egyáltalán a Kérdező által írottakat?
Nos, összefoglalom:
Egy 1 éves kapcsolatról beszélünk, amiből 3 hónap már távkapcsolat.
Tehát nem évtizedes házasság, több gyerekkel, amiért érdemes küzdeni!
Az alatt a 9 hónap alatt, amit együtt töltöttek, nem kevés rossz húzása volt a pasinak, amit a Kérdező benyelt, de leírni sem merte mik azok.
Most éppen társkeresőzik a fazon...!
Hát gratula mindenkinek az erkölcsi magaslatához, aki úgy gondolja, hogy ez rendben van és szemet kell hunynia.
Ha most ez van, mi lesz ebből 3-5 év múlva, ha még együtt lesznek?
Mert ha a Kérdezőn múlik, akkor együtt lesznek, különösen, ha ilyen társfüggő, beteg tanácsokat kap! ... kivéve, ha a pasi megunja és lecseréli, miután egy párszor s.ggbe rúgta.
Előző vagyok (19es)
A gyengébbek kedvéért:
"Viszont nagyon nagyon szeretem.. sokmindent megbocsájtottam már neki"
"Nagyon sokat nyeltem már neki nagyon sok dolgot s nem tudom hogy mit tegyek most"
Mindezeket röpke 9 hónap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!