Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utálom a jegygyűrűmet akkor a páromat sem szeretem?
Én belehaltam volna....lehet én vagyok ennyire érzékeny, de sose adnám be a szerelmemtől kapott gyűrűmet, inkább éhen halnák.
Szóval kérdező szerintem nem szereted a párod. Hanyag vagy és érzéketlen ezzel kapcsolatban.
"Hazassag semmikepp nem lesz, mert nem akarok ferjhez menni, ezt megbeszeltuk mar. Eleg, hogy van egy gyuru jelkepesen es kesz."
Nem elég, hogy egy érzéketlen, bunkó pcsa, még ostoba is mellé :D Ha nem terveztek házasságot akkor tök feleslegesen aggattok magatokra egy olyan jelképet, amihez közötök sincs. Ráadásul ezt úgy beszéltétek meg, hogy rühelled a gyűrűket, de azért kiborulsz, ha kapsz egyet :D A logika csúcsa. Jó is lehet ennyire retardáltnak lenni :D
Kérdező!
1-es válaszoló vagyok és kikérem magamnak ezt az utóbbi megjegyzésedet.
Amúgy azt csinálsz amit akarsz, tényleg kár volt kiírnod a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!