Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy ezért szeretem őt mégjobban? Ez nem normális, ugye?
Első kérdésedre a válasz: igen
A másodikra: nem
Vagyis nem teljesen. Kissé egoista vagy, nem szeretsz- nem tudsz veszíteni.
Vadász vagy, nincs olyan hogy valakit ne kaphass meg. De itt a test nem elég, a szíve kell. És nem tudod feladni, inkább belepusztulsz.
N
Figyelj, engem egy csaj folyamatosan hitegetett, mondta, hogy összeakar velem jönni, blablabla. Folyamatosan kerestem, majd 1 nap alatt megváltoztak az érzései. Fogtam, lesz*rtam, nem írtam neki 3 napig. Egyből keresett, aztán kifakadt, hogy csak fél ettől a párkapcsolatos dologtól, meg nem mer lépni, nem gondolta komolyan. Ez a se veled se nélküled ellett játszva 3x-4x, majd most ezekután megint elkezdtem keresni, próbáltam megszervezni a randikat, stb, majd 1 nap alatt újra megváltozott minden. Múlthét pénteken beszéltünk, akkor úgy volt, hogy utoljára, viszont vasárnap összefutottunk. Beszéltünk, de én azóta nem kerestem. Minek ölöd bele magad ilyen dolgokba? Belefekteted az IDŐDET ebbe a szánalmas emberbe, aki szemmel láthatólag nem akar téged, és közben lehet, hogy elszalasztod az igazit, vagy azt az embert, akivel boldog lennél.
Egyébként ő is folyamatosan ezt csinálta, volt, hogy órákat kellett várnom, mire visszaírt.
Tiltsd le neki a chatet, ez azt jelenti, hogy ugyanúgy tudtok egymással beszélni, tud neked írni, viszont nem látod, ha fent van, és ő sem. Ennyi.
Ne szarakodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!