Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kint dolgozom németországba.2 éve vagyok nős. Szeretem nagyon a feleségem. De nem bízzok benne olyan érzésem van mintha csalna. Mit tegyek. Segítsetek? Kőszönöm.
Az első, hogy nézz mélyen a szemébe, és kérdezd meg. Még nagyon gyakorlott hazudozóknak is megrebben a tekintetük, ha egy ilyen kérdésre hazugsággal kell válaszolniuk.
Ha biztosra akarsz menni, bérelj föl egy magándetektívet. Nem olcsó, de egy hét alatt kideríti.
Értem én, hogy jó a kinti pénz, de amíg te ott, ő itt addig vagy sínylődik, vagy megoldja. Melyik a jobb? Egyik se. A sínylődés kevésbé látványos.
Plusz vedd hozzá, hogy ennyi idős már többet nem lesz. A legszebb éveiben magányoskodik mert ez van.
Feleséged otthon él Magyarországon?
Én már 2 éve dolgoztam kint mikor kiderült hogy megcsal...
Mit tudsz tenni? Attól függ mit akarsz...
Figyelmen kívül hagyod , vagy elkezdesz kutakodni telefonban , számítógépben esetleges beszélgetések, előzmények üzenetek után.
Én utóbbit tettem, aztán bebizonyosodott a dolog majd elváltam.
Ezt nem is értem. Akik távkapcsolatban élnek, azok mégis mit várnak?
Vagy együtt kéne kimenni, vagy együtt itthon maradni. Ez van, mindent nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!