Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utálom a jegygyűrűmet akkor a páromat sem szeretem?
A gyűrűt váltsd ki, mert csak a töredék értéke a zálogérték.
Aztán amikor a kezedben a gyűrű, ráérsz egyezkedni a pároddal, hogy szeretnéd eladni és venni egy neked tetszőt, ami még méretben is jó.
Ha valamiért nagyon ragaszkodik hozzá, mert mondjuk náluk ez családi darab volt, amit a dédanyja, nagyanyja és az anyja is hordott, akkor kicsinyíttesd le a méretedre és jeles alkalmakkor hordjad.
Én sem viselek gyűrűt, mert nem szeretem, zavar a munkában, kézmosáskor le kell szedni, mert megáll alatta a szappan, ... stb.
Az tényleg megalázó lehet számára, hogy még csak ki sem váltod, hagynád elveszni, holott ki tudja mennyit dolgozott érte.
Ne csináld!
Micsoda problémái vannak egyeseknek, el sem hiszem, komolyan...
Igazából amikor nagyon magányos vagyok a csúnyaságom miatt, mindig feljövök ide elolvasni valami ehhez hasonló kérdést és egyből rájövök, hogy ez nekem valójában nem is hiányzik.
Érthető, hogy rosszul esik neki, hogy egyáltalán nem érdekel a gyűrű, főleg, ha ilyen hangnemben mondtad ezt el neki is, mint ahogy ide leírtad.. Nem maga a gyűrű volt itt a lényeg, hanem a gesztus. Nem kötelező hordani a jeggyűrűt, de ha ennyire leszarod, akkor joggal hiheti azt, hogy az eljegyzéshez is így állsz. Legalább eltehetted volna, vagy felfűzhetted volna egy nyakláncra, vagy akármi, hogy lássa, hogy érdekel és értékeled.
Én házas vagyok, de nem hordtam gyűrűt egy percig sem (a bőröm nagyon kiszárad bármilyen anyagú ékszerektől és nem is szeretem őket) - viszont már eljegyzés előtt is tudta jól a férjem, hiszen megbeszéltük ezt is, így nem gyűrűvel kérte meg a kezem és egy tizedmásodpercig sem voltak ilyen problémáink. Ha pedig nem került volna ez szóba addigra, akkor sem akadok ki rajta, hanem szépen elmagyarázom, hogy miért nem fogom hordani, de elteszem és becsben tartom.
Vihar a biliben, ha ennyire képtelenek vagytok normálisan, őszintén kommunikálni, akkor minek házasodtok egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!