Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú/lány, aki itt szerzett magának önbizalmat?
Nagyon kritikus vagyok magammal szemben, és a párom ritkán dicsér, ezért jól esik ha itt kapok bókokat, bátorítást, ami önbizalmat növel.
Nem küldtem senkinek sem képet, csak beszélgetek mégis jól esnek priviben a vélemények.
Más is van ezzel így?
Lányok mindegyike, mert amint kiderül, hogy nők 10000-an írnak rájuk
Fiúk egyike sem, mert itt csak olyan fiúkkal találkoznak, akik győzködik őket, hogy minden nő hülye, csak a pénzre mennek, esélyük sincs, minden nőt égetni kellene. Így aztán még jobban beborulnak
Itt? Még a maradék életkedvem is elmegy. Remélem igaz az, hogy csupán 4-5 nerd szórakozik itt és nem reprezentatív ami itt megy.
És nem csak a nőgyűlölő srácokra gondolok, hanem a szándékosan idegesítő, hisztis-akaratos nő paródiájaként megjelent női kommentelőkre is (Napsugárdoll...)
Nézd, szerintem az itteni (értsd: bármilyen, "netes") világ bármit is ad, az kizárólag virtuális dolog lehet. Így az itt szerzett önbizalom is erőteljesen idézőjelbe tehető.
Ami igazi, az meg hát igazi, no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!