Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam alacsonyan és sérülten az önbizalmát?
Nem vagyok jó pasi, csodálom, hogy kb. 100 próbálkozásom közül egyből lett kapcsolat. És ez is azért jött össze, mert a barátnőm visszahúzódó, és semmi önbizalma nincs, ezért még az én érdeklődésemnek is örül.
Viszont kezd kinyílni, egyre többet ad az öltözködésre, és egyre többeket érdekel. Kezd megjönni az önbizalma is, ami nekem r$ohadtul nem jó. Próbálom kritizálni meg minden, de szerintem nem fog sokáig működni.
Szeretném ha az a törékeny, aranyosan béna csaj maradna, és babusgathatnám, lehetnék élete férfija, szeretgetni akarom...
Ötletek?
Te is adj magadra többet.
Meg van oldva.
Esetleg a pozitív folyamat leállítása helyett beindíthatnál még egyet, és te is kinyílhatnál, adhatnál magadra stb.
Egyébként nem így leszel élete férfija senkinek sem. Szerinted ha kritizálod, ő meg másoktól megkapja mindazt az elismerést, megbecsülést, amire vágyik (amire minden nő vágyik), akkor meddig lesz melletted? Ha épp te leszel az egyetlen, aki bántja, megalázza, visszahúzza?
ha egyszer megtalállak, megöllek
23/F
Egy szemét rohadt szr alak vagy. Egy utolsó senkiházi. Az ilyenek bsszák el a nők önbizalmát akár egy életre is.
A legaljasabb dolog az, amit te elkövetsz. Életed végéig verném a fejedet a falba, de előtte még kitaposnám belőled a szrt, pedig kibszott nyugodt lélek vagyok és egyébként pacifista és liberális.
na ezt most azonnal hagyd abba
ha kritizálod, pont azért fog elhagyni
hagy érezze magát jól és magabiztosnak, attól még nem fog mást keresni
Szerintem, ha tudják, vigyék! Minél hamarabb!
Ne csodálkozz, hogy változik, ez így természetes, alakul a személyisége. Azon dolgozz, hogy segíts neki ebben. Ha okos, akkor tudni fogja, hogy mennyit köszönhet Neked, és ez elegendő, hogy Te lehessél "élete férfija".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!