Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok követelik az önbizalmat, amit pont ők vesznek el a fiúktól?
Figyelt kérdés
Sokszor vettem már ezt észre. A nem csúcs-fiúk közül többekkel rendre érzékeltetik, hol a helyük, még akkor is, ha szó sincs udvarlásról, csak egyszerű társalgásról. akkor ezek után mégis mit akarnak?2014. jún. 24. 22:56
2/7 anonim válasza:
Mieeez a hol a helyük? Fogatlan pulyákkal ismerkedel-e?:D
3/7 anonim válasza:
Logikát azt ne várj tőlük. De sajnos ha akarok a p*ncit, akkor alkalmazkodnod kell.
4/7 anonim válasza:
Mert a nők önbizalomvámpírok, azon élnek
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit nem lehet ezen a kérdésen érteni. Arra gondoltam, hogy sokszor szinte rendszert csinálnak belőle, hogy érzékeltetik a fiúval, mennyire nem ér semmit.
2014. jún. 24. 23:13
6/7 anonim válasza:
A valódi önbizalmat nem veszi el néhány visszautasítás. A valódi önbizalom önismereten alapul, tehát ha én tudom magamról, hogy értékes vagyok és azt is, mik az értékeim, nem fogok összezuhannai, mert jaj, azt mondták, hogy nem is igaz.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez azért nem teljesen igaz. Tudhatja magáról valaki, hogy é nem egy senki, ha eközben a kutyának sem kell.
2014. jún. 24. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!