Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek neveznétek egy pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznétek egy pasit, aki ilyet mond a barátnőjének?

Figyelt kérdés

A csaj elkezdi mesélni, hogy van egy csaj ismerőse, akit nem igazán kedvel, mert folyton dicsekedik, olyan dolgokkal, amikor mas eleteben termeszetesek es meg se emliti ezeke mas.

Mire a pasi bevágja, hogy mi bajod van vele szép vékony, magas csaj...

2017. márc. 6. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10:

De milyen probléma?

Mi az hogy a srácot nem érdekli a probléma? Elolvastad a kérdést? Csak arról van szó, hogy a barátnő szeret pletykálni, meg tök fölöslegesen, értelmetlenül kibeszélni másokat. Nincs semmilyen probléma.

"A csaj elkezdi mesélni, hogy van egy csaj ismerőse, akit nem igazán kedvel, mert folyton dicsekedik, olyan dolgokkal, amikor mas eleteben termeszetesek es meg se emliti ezeke mas."

EZ KI A FA SZT ÉRDEKELJEN?

Nincs ebben semmi probléma, csak a nő szeret olyanról rinyálni, ami amúgy őt magát sem érinti, csak muszáj hogy járjon a szája.

Te most tényleg az agyatlan, értelmetlen, lepcses szájú pletykálkodást hívod normális dolognak és annak, hogy ezzel a lány egy problémát vázolt fel a barátjának? Miért kell ennyire más emberekkel foglalkozni, ha az nem érinti a te saját életedet? Ráadásul kifejezetten ilyen értelmetlen dolgokban

2017. márc. 7. 12:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Eloszor nem modhatja, hogy nem ismeri a csajt, masodszor jo, hogy en minden szar hulyeseget meghallgatok, amit o mond, megha nem is erdekel.

Nem vagyok feltekeny, abszolut, de ha valaki irrital engem es nem kedvelem akkor nem kedvelem.

2017. márc. 7. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:

12:

"en minden szar hulyeseget meghallgatok, amit o mond, megha nem is erdekel."

Az is baj. Ha ő mond érdektelen fas zságot, neked ugyanúgy szólni kellene.

" de ha valaki irrital engem es nem kedvelem akkor nem kedvelem"

Ne kedveld. OKÉ! De erről nem kell beszélned senkinek. Miért nem bírja a legtöbb ember az ilyen érdektelen hülyeségeket magában tartani?

Ha haza mész és találkozol a barátoddal, tényleg arról kezdesz beszélni hogy "Itt ez az XY aki folyton dicsekedik, stb." - TÉNYLEG NINCS ÉRTELMESEBB DOLOG, AMIRŐL BESZÉLHETSZ? Vagy ha nincs, akkor én inkább nem is beszélnék semmiről, minthogy ilyen marhaságot hozzak fel

2017. márc. 7. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Természetesen iróniának vedd.

Az ide írogató csitriket emuláltam vele.

2017. márc. 7. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Amit mondott a lány, az hol pletyka? Mindennapos nöi téma ez nök körében.
2017. márc. 8. 02:39
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

15:

Mindennapos női téma = Pletyka

Ezt most kb te magad mondtad ki

2017. márc. 8. 06:52
 17/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő nem is képes más témáról beszélni, csak pletykálkodni.
2017. márc. 8. 07:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Lefordítom a problémát a sok hímsoviniszta kisfiúnak, akik barátnőznek, de csak deréktól lefelé. (Feltételezem ezt a mondatot sem értik.)

Ha járok valakivel, az érdekel. Ha mesél valamit a szerelmem, akkor meghallgatom. Ha felhúzza magát valami hülyeségen, akkor megnyugtatom. DE NEM LERÁZOM valami durva szöveggel. Mindenki nyafog néha, itt nincs különbség férfi és nő között. DE fontos, hogy a másiknak átmenjen az üzenet, hogy az ő személye számomra fontos.

Az itt kommentelők egy része (nők=pletyka) csak általánosítanak. Éretlenek felnőtt párkapcsolatra. Jobb lenne, ha átmennének a tini oldalra. Bár az én tini fiam is sokkal érettebb náluk. :/

2017. márc. 8. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:

18:

Én pont azzal mutatom ki a szeretem, hogy a saját életem kistílű hülyeségeit nem próbálom felnagyítani és rásózni a másikra is. Pont azzal érzem hogy törődök a párommal, hogy ellenálok a kísértésnek hogy olyan idiótaságokról beszéljek vele, mint hogy a suliban/munkahelyen ki a farok, ki a jófej.

Az érdektelen, mindennapi vagy hosszú távú életet lényegi dolgokban nem érintő gondolataimtól, amik szerintem unalmasak (nem csak az enyémek, mindenkié), próbálom megkímélni a másikat, mert nem az a szeretet mércéje nálam hogy a másik fél óráig muszáj hallgassa a LÉNYEGTELEN, mindennapos dolgaimat.

"Jaj, reggel leettem a ruhám pont indulás előtt. Jaj, valaki a buszon csúnyán nézett rám. Jaj, egy munkatársam köcsög volt. Jaj nem volt váltópénz az eladónál. Jaj, a fodrász lemondta az időpontot. Jaj, A barátnőm testvére terhes lett." - Én azzal fejezem ki a szeretetem hogy a hülyeségektől megkímélem a másikat.

2017. márc. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!